Vonuljon vissza a dácsájába, és ha akarja, igya halálra magát, mint Horn Gyula és társai.
A magyar történelem egyik legkártékonyabb, legaljasabb képződménye.
2020. nov. 23. 00:08
2/28 anonim válasza:
1. Már bocs, de a magyar történelem egyik legkártékonyabb alakja az Orbán Viktor !
2020. nov. 23. 00:14
3/28 anonim válasza:
Igazán nem értem, hogy hogy lehet a parlamentben még mindig, inkább már megint kéne ott lennie (vagy inkább nem), mert szabadulnia kellett volna már a börtönből.
Egyébként valamelyik népmesében volt, hogy az ördöggel szövetkezett valaki, de mondhatni kirektelte, a Mennybe nem engedte be az Isten, és az ördög sem a pokolba, úgyhogy ott ül a felhőkön, kb ezt gondolom neki is, ez lehet a legunalmasabb, és így a legdurvább büntetés is.
Amúgy ateista vagyok… és balos…
2020. nov. 23. 00:14
4/28 anonim válasza:
Ketteskének: a magyar politikában valójában szerintem csak kártékony alakok vannak ma, szerintem több értelmes dolgot hallok a majomházban az állatkertben, mint a politikában Magyarországon. egyébként hármas vagyok
2020. nov. 23. 00:17
5/28 anonim válasza:
Ő azt mondta, hogy nem lesz miniszterelnök-jelölt. Hogy mersz kételkedni az igazmondásában? :)
2020. nov. 23. 00:18
6/28 anonim válasza:
Epedve várom pedig, hogy visszahozza a 300ft-os vizitdíjat(milyen jó lenne most...) meg a franciáknak megint eladja az elektromos szolgáltatást, a kizavart bankokat, stb.
2020. nov. 23. 02:16
7/28 anonim válasza:
Ne bántsátok Gyurcsányt!
2020. nov. 23. 03:18
8/28 Béla211 válasza:
Lőrincel és Orbánnal egy cellában.
2020. nov. 23. 05:52
9/28 Béla211 válasza:
Minimum 5 évet. Akkor beszélhetünk utána megváltásról.
2020. nov. 23. 05:54
10/28 anonim válasza:
senkit sem érdekel Gyurcsány a fideszes nyomoroncokon kívül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!