Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz nyilvános kerekaszt...

Mikor lesz nyilvános kerekasztal beszélgetés az ellenzék vezetői között?

Figyelt kérdés
Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Fekete-Győr András , Tóth Bertalan, Karácsony Gergely
2020. nov. 22. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Hacsak nem akarnak bukni 10 százalékot ilyet nem tesznek. Mindegyik csak a szűk szavazótáborára koncentrál de nincs olyan üzenetük amivel egy olyan széles szavazótábor is egyetértene amely biztosítja a kormányváltáshoz szükséges többséget. Azért nem fogok rájuk szavazni hogy bukjon orbán de egyébként meg nem értek egyet azzal a politikai céllal amit képviselnek.

Sokan vannak így az országban. Ezt vagy megérti az ellenzéki vezetés vagy marad orbán.

2020. nov. 22. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, alig varom hogy rohoghessek!
2020. nov. 22. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:

"Azért nem fogok rájuk szavazni hogy bukjon orbán de egyébként meg nem értek egyet azzal a politikai céllal amit képviselnek."

Ezt olvasva meg kell kérdeznem, hogy a Fidesz politikai céljával ki ért egyet? Hazudozás, propagana, Mészáros Lőrinc. Ez jobb?

2020. nov. 22. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:

A fidesz politikai céljainak 95 százalékával nem értek egyet.

De az ellenzéki oldalról sem kapok olyan politikai üzeneteket amelyekre szívesen adnám a szavazaton.

Számomra Gyurcsány vállalhatatlan. Én éltem és dolgoztam akkor amikor ő volt kormányon. Ugyanolyan nagyképű és arrogáns volt mint orbán. Ugyanúgy leszarta a szakmai szervezetek véleményét és tisztán politikai alapon a haveroknak kedvezve hozott politikai döntéseket.

Amióta ellenzékben van egy fokkal értelmesebben kommunikál. De ha megint hatalomra kerül visszatér a régi Gyurcsány.

Ha az én szavazatomon is múlik ez az ember még egyszer nem lesz miniszterelnök.

Kíváncsian várom a Pálinkás József által alapított párt első megnyilatkozásait. Bár ha beáll Gyurcsány mögé akkor úgy sem lesz semmi abból amit szeretnének. Ebben az esetben rájuk sem érdemes szavazni.

2020. nov. 22. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Ma 20:13.

Régen én is így voltam vele, hogy összefogást soha. Viszont a Fidesszel nemhogy nem értek egyet, olyan korrupt és hazug banda, amire még Gyurcsány se lenne képes. Egy összefogás esetén nem tudom, hogy mi a jogi helyzet, viszont ha nem Gyurcsány lenne a hatalom fő "örököse" ennél rosszabb nem lehetne. Sose lopott itt ennyit senki. Sose volt senki ilyen álkeresztény.

2020. nov. 22. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Én pedig nem fogok szar és fos között választani a kisebbik rosszra nem szavazok. Ha támogatjuk ezt az ellenzéket akkor csöbörből vödörbe kerülünk és visszajönnek a régi haverok.

Nézd meg mi történik Budapesten vagy Tatabányán önkormányzati szinten. Bukott a fideszes polgármester és az ellenzékieknek az volt a legfontosabb, hogy a saját sík hülye haverjaikat rakják a fideszes sík hülye haverok helyére az önkormányzati cégek zsíros állásaiban.

Nekem ez nagyon rossz üzenet a 2022 évi választások előtt.

2020. nov. 22. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó a legkisebb rossz az jobb mint a még nagyobb rossz. A mínusz 10 nél kisebb a mínusz 20 és közelebb is van a nullához (mármint a -10). Fogalmam sincs, hogy az ellenzék mit hozna össze de ennél a bandánál csak jobb lehet. Van rosszabb rendszer a miénknél, viszont az nyilvános diktatúra. Állítólagos demokráciák között lefogadom, hogy ennél idiótább kormány sehol sincs.
2020. nov. 22. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem látok rá garanciát, hogy ne ott folytassák ahol a fidesz abbahagyta. Minden ki van találva, a pénz elosztási folyamatok tesztelve a jogszabályi környezet biztosított. Csak a pénzek címtettjeit kell kicserélni a saját haverjaikra akik már remegve várják a lehetőséget.
2020. nov. 22. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok tisztába a jogi dolgokkal de ha 5 párt közt oszlana meg a hatalom akkor nem lehetnének így egybe ilyen korruptak. Én már azt se hiszem el, hogy egy párt ennyit lopna itthon, még ha egyedül lenne is.
2020. nov. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!