2004-ben amikor csatlakoztunk az EU-hoz még teljesítettük a jogállamiság kritériumát, különben nem vettek volna be. Azóta mi változott?
Jól van emberek!
Alaposan beszoptátok,a Fidesz által eltorzított valóságot.
Gratula.
Teljesen biztos,hogy fogalmatok sincsen az akkor és ott történtekről,csak nyomjátok a maszlagot.
Nem értitek:
Tömegzavargás,tüntetés,fejezzék be és hagyják el a területet felszólítás,szabad véleménynyilvánítás,ártatlan járókelő...fogalmakat.
Ez a probléma gyökere.
Tőlem a Fidesz elmehet a picsába.
Attól még SEMMI nem menti fel Gyurcsányt és társait. Neked kéne inkább utána nézni a történteknek. Küldtem egy videót, nézd meg azt.
Ha egy békés tüntetőt a rendőrök leütnek és a földön rugdosnak MIT lehet azon megmagyarázni. Ha erőszakos tüntető AKKOR SEM járhat így el, egy állami szerv.
Ember, szemeket lőttek ki. Több embert tettek örökre nyomorékká.
Ráadásul, ahogy előttem is írták, a békés tüntetőket és a randalírozókat összeterelték.
A linkelt videó régóta hírhedt.
CSAK részletek találhatók meg rajta NEM az összkép a történésekről.
Látod hogy nekiszalad a rendőrnek egy öreg,véres fejjel káromkodik egy másik,kilőtt szeméről mesél a harmadik...
Hiányzik a videóból pl.:
Órákon át harsogott a rendőrségi hangosbeszélő: HAgyják el a területet különben...!
Kimarad továbbá az a fontos tény,tömegzavargás esetén NINCSEN mód a helyszínen tartózkodók egyéni felelősségének a vizsgálatára.
Továbbá a rendészeti szervek NEM találkoztak még ilyen mérvű rendbontással.
"Órákon át harsogott a rendőrségi hangosbeszélő: HAgyják el a területet különben...!"
Különben mi?? Szétverjük, mint egy diktatúrában szokás? Engedélyezve volt, sőt Gyurcsány mondta is, hogy tüntessenek nyugodtan. Nem is történt ott semmi rendzavarás, amíg a rendőrök RÁ NEM TOLTÁK őket a randalírozókra.
"Kimarad továbbá az a fontos tény,tömegzavargás esetén NINCSEN mód a helyszínen tartózkodók egyéni felelősségének a vizsgálatára."
Szóval lőjünk mindenkire, illetve verjünk meg mindenkit? Illetve még egyszer mondom: TELJESEN MINDEGY hogy valaki békés tüntető, erőszakos tüntető vagy épp arra járt. Nem lehet földön fekvő embert percekig ütni, rúgni, vagy közelről gumilövedékkel (arcon) lőni.
"Továbbá a rendészeti szervek NEM találkoztak még ilyen mérvű rendbontással."
És ezzel mit kezdjenek az emberek? Képezzék ki jobban őket.
Köszönöm a megerősítést.
Immár bebizonyítottad, hogy SEMMI fogalmad sincsen a történtekről,a jogi és kötelezettségi háttérről.
Túl logikus voltam? Nem tetszettek az érvek?
HOGY LEHET VÉDENI FÖLDÖN FEKVŐ EMBEREK RUGDOSÁSÁT, ARRA JÁRÓK MEGVERÉSÉT???
Nyald akkor Putyin vagy a fehéroroszok seggét , ha ennyire tüntető verési fétised van.
Na..utoljára te kis "tudós".
A földön fekvő ember rugdosásának az előzményét-hogyan,miért került földre...-hol látható a videón,hányadik percnél?
Nem néztem megint végig a videót, de már rögtön az elején is találtam: 0:23-tól, illetve 1:15-től láthatod.
Másrészt: amúgy is TELJESEN MINDEGY hogy hogyan került a földre. Ez nem egy kocsmai verekedés. A Magyar Rendőrségről van szó, nem lehet nekik csak úgy a földön rugdosni valakit.
Ott a lényeges pont..."amúgy is TELJESEN MINDEGY ".
NEM érdekel ok,cselekedet,...semmi,csak fújhasd hogy "Terror,terror,terror!
Ember,hát a te kocsidat gyújtották fel!
Nem baj,...terror,terror,terror!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!