Dr. Szíjjártó Péter Mihály most magához fogja hívatni George Clooney-t?
2020. nov. 21. 21:48
11/13 A kérdező kommentje:
10, egy másik kérdés válaszadóját fogom most idézni:
"Ezzel az ostoba szavazóikat nagyon könnyű etetni, és még új kamut se kell kitalálni, lassan 10 éve minden kritika, lebuktatás, nemzetközi visszhang le van tudva annyival, hogy aki mondja az "Soros embere". Magyarul kb. a fél világ amerikai elnököstül, pápástól, Oscar-díjas színészestől, mindenestől egy 90 éves vénember kezében van. És ezt ők elhiszik. Csont nélkül. Ez a durva."
Hát ennyi.
2020. nov. 23. 14:01
12/13 anonim válasza:
Én ezt jól tudom kérdező ,csak érdekességképp linkeltem, fogadni mertem volna,hogy ez lesz a kormánymédia rekaciója :D
13/13 anonim válasza:
Igen, be fogja hívatni Clooneyt is elszámoltatni, de csak ha húzott egy sorszámot, mert sokan állnak még sorba előtte, pl. Joe Biden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!