Ha holnap bejelentené Orbán Viktor hogy ki kell lépnünk az EUból mit reagálnál?
Nyugodt lennék, mert
- a focimeccseket továbbra is megtartják,
- azt mondja, a cselekedeteire kell figyelni, és nem arra, amit mond,
- mivel Oroszországhoz, vagy Kínához csatlakozás, esetleg egy Kipcsák Unió megalapítása után nem kapna annyi lóvét az ország, ami elvesztheti közpénz jellegét, nem tenne ilyent.
Szia!
Én már régen felismertem hogy az országban nem lehet semmit sem elérni, nagyon elnyomják az embert.
Kiköltöztem külföldre.
Feleségem is lett, pár évi munka után elsőnek vettünk egy háromszobás lakást, van két gyerek már, mindkettőnknek van kocsija.
Minimális hitel van, elég jól keresünk.
Míg nem volt a vírushelyzet, évi kétszer jártunk nyaralni, nyáron és télen is kettő kettő hét.
Pár éve már saját vállalkozásom van, elég jó haszonkulccsal dolgozok, mindezt magyarban mikor lehetett volna elérni, ahol még lakást is babaváró hitelre adnak?
Na ezt válaszoljátok meg?
Sajnos ilyen sosem lesz, Orbán és Unió nem tudd egymás nélkül létezni.
Mi örökre EU-s szolgák maradunk, Orbánnak is csak a pofája nagy, sose lépünk ki ebből a liberális multikultis tákolmányból.
Kazar és családját már kiszabadította az eu a tranzitzónából, még sok sok fekete és muzulmán lesz betelepítve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!