Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikasok, ez a Magyar sziget?

Jobbikasok, ez a Magyar sziget?

Figyelt kérdés

[link]

És egy ott lévő idézete:

"!De amikor olyan dolgok törte'nnek a szememlättära hogy egy "pogozo"a közelben gyerekkel ällo' csalädanyät szänt szände'kkal ököllel melbe üti,"csak" aze'rt ,hogy "beinduljon a mozgäs",na asszem hogy akkor mär nem illeti meg a dolgot a Magyar jelzö! "

És Ti valljátok magatokat,igaz magyarnak???Meg ez a Zagyva?

Te úristen... Csak egy ámitás az egész magyaroskodásotok ezektuán,tisztelet a kivételnek!

2010. aug. 10. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És ha egy fideszes c*gány megver az utcán valakit? Meg bandákban fiatal lányokat támadnak meg, kifosztják és megverik őket? Ő magyarabb???
2010. aug. 11. 00:35
 12/17 anonim ***** válasza:

00:18

Ha van hazaszereteted, akkor megtanulsz helyesen írni. Használj vesszőt.

2010. aug. 11. 01:34
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Egykutyák ezek a fesztiválok. Mind csak a beivásról meg a balhézhatnékról szól, függetlenül attól, hogy liberális vagy nacionalista ideológiai mázt öntenek rá.
2010. aug. 11. 06:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Na látjátok ezért utálom a focit. Ebből is csak a széthúzás meg a balhék vannak.
2010. aug. 11. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Régi jó szokásként a magyarok a terroristákat is szívesen látják vendégül.

[link]

2010. aug. 11. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:
A helyesírásod borzasztó. A másik meg az, hogy miért is veszel egy kalap alá minden "Jobbikast"? Tudsz nekem mondani egyetlen valamelyik párthoz húzó tömeget, ahol nincsenek idióták? Találkoztam már én is ostoba MSZP szimpatizánssal, aki azt hangoztatta, hogy minden családos ember náci aki a jobb oldalra szavazott, mégsem verem itt a nyálam, hogy miért itt kezdődik a balosoknál a magyarkodás.
2010. aug. 12. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ott voltam a Magyar Szigeten, elképzelhetetlen, hogy ilyen történt volna!

Zagyva jogosan tette, amit tett! Nem a médiának kell megfeleljen!

Amúgy a HVIM szervezte a Magyar Szigetet, nem a Jobbik!

2010. aug. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!