Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van itt a szegénység...

Hol van itt a szegénység mikor még állítólagos gazdasági válság idején is hömpölyög a tömeg az elektronikai meg ruha üzletekben?

Figyelt kérdés

Ráadásul vírus is van de erre is tojnak, tele minden üzlet, bevásárlókocsikban TV-k, laptopok, telefonok, stb..

Volt olyan vásárló aki után 3 TV-t hozott az egyik eladó..

Hol itt ez a nagy szegénység amivel haknizik az ellenzék? Hogy már a kenyér is drága.. na persze..

2020. nov. 21. 17:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Valójában mindig szubjektív, hogy mikor hogy élünk. Egy afrikainak a közmunkás is gazdag.

Az MSZP-SZDSZ idejében nagyon szegényen éltünk. Mindig vegetálni kellett és félni, hogy mikor emelik megint a villanyt-gázt. A minimálbér felét elvitte. Orbán alatt erre esélyed sincs. Mégis mindenki szapulja, pusztán azért mert a liberális média felvitte az igényeiket az EU szintjére. Azt nem nézik az emberek, hogy 2008-9-ben államcsőd volt, de most akkor is éljünk német szinten

Orbán most pozitív kampánnyal, béremelésekkel akarja az embereket szavazásra késztetni, de ebben mélységesen téved. Így nem lehet. A jólétet könnyű megszokni és mindig csak többet akar az ember. A szavazókat, csak ilyen félelmeken keresztül lehet megfogni, hogy jönnek a migránsok, az EU kiéheztet minket stb.

2020. nov. 21. 22:20
 22/25 anonim ***** válasza:
29%
Aki még a ballib ellenzékre szavaz, az meg is érdemli amit majd kap 2022 után ☺😊
2020. nov. 21. 22:21
 23/25 anonim ***** válasza:
93%
Én is megvettem, egyszerű az indok. Ennél olcsóbb nem igen lesz, a gyengülő forint pont azokat a termékeket fogja drágítani amit behozunk, erre rárakódik a feltehető előállítási költség növekedés + mivel válság van ezért itthon sokan csökkentik a haszonkulcsot.
2020. nov. 21. 23:20
 24/25 anonim ***** válasza:
97%
Sikerült szereznem PS5-öt és XSX-et, így ideje volt hozzá megfelelő TV-nek, és mivel pont voltak remek akciók, így hülye lettem volna kihagyni, és gondolom sok más ember is ezért ment vásárolni, mert sokkal jobb áron volt rengeteg műszaki cikk.
2020. nov. 22. 01:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Nagyáruházban dolgozom és már akkora a dömping mint kb ezustvasarnapon szokott. Engem is meglep ,hogy mindneki sír de kasszázok sokat és látom,hogy vásárolnak rendesen.
2020. nov. 27. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!