Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik Gates terv?

Létezik Gates terv?

Figyelt kérdés
Ha igen,mi van benne?
2020. nov. 21. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 Alex Fly ***** válasza:
75%
@10: ki beszélt oltásról? Gates tervéről volt szó. És hogy mi köze a világ legnagyobb szoftvercégének a számítógépekhez? Ugye ezt nem kérdezheted komolyan...
2020. nov. 22. 00:57
 12/119 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem!
2020. nov. 22. 01:08
 13/119 Alex Fly ***** válasza:
77%

@12: akkor olvasd el a kérdésedet, amit feltettél. Én egyetlen szót sem látok ott, ami bármiféle oltásra vonatkozna. Te igen?

A feltett kérdésre kaptál választ. Ha nem ezt akartad, akkor azt kérdezd meg, amire választ szeretnél kapni - a segítség nem azt jelenti, hogy még azt is másoktól várod el, hogy kitalálják, mit akarsz...

2020. nov. 22. 01:25
 14/119 A kérdező kommentje:
Én a 12.-ben a 11. Hozzászólásodra írtam. Egyébként ha végigolvasod a hozzászólásokat ott leírtam mire gondoltam.
2020. nov. 22. 02:00
 15/119 A kérdező kommentje:

Ezek szerint 2. B.Gates van, az egyik egy számítógépes "szakértő".

A másik pedig(aki ugyanúgy néz ki) egy orvos,virológus jós.

Aki saját maga mondta el az egyik videó interjúban: terve beoltatná 7 milliárd embert.

2020. dec. 30. 06:59
 16/119 anonim ***** válasza:
76%
Hogy mindenki beoltassa magát.Az oltásban lévő nano chipnek köszönhetően pedig kontrollálni tudják majd az embereket
2020. dec. 31. 00:34
 17/119 anonim ***** válasza:
76%

Bocs, de hogyan lehet nanochippel kontrollálni, és mire akarná vajon az embereket programozni?

Hol van erről valami?

2020. dec. 31. 00:57
 18/119 Alex Fly ***** válasza:
76%

@6: és honnan a francból lenne benne a jelenlegi technológiával előállíthatatlan "nanochip"? És ha létezne is ilyen, amely átfér egy injekciós tűn, energiaellátás nélkül képes kétoldalú kommunikációra hosszú időn keresztül, ráadásul a teljesen más elven működő élő szervezetet is képes befolyásolni, akkor egy ilyen több milliárdos értékű szerkezetet, amely az informatika jelenleg legnagyobb problémájának megoldása lehetne, értelmes felhasználás -és a dollárbilliós profit- helyett tömegesen pazarolja arra, hogy emberekbe fecskendezze a megtérülés leghalványabb reménye nélkül?

Amikor a világ jelenleg legértékesebbnek tartott cége (az Aplle) egy ehhez képest nevetséges paraméterekkel rendelkező chippel forradalmasítja a számítógépipart...

2020. dec. 31. 01:19
 19/119 anonim ***** válasza:
52%

A nano chip jeleket tud küldeni az agynak,aminek a hatására az ember saját akarata ellenére tesz meg valamit

De ezt nem úgy kell elképzelni hogy végig a nano chip kontrollálja az embert

Érdemes utána nézni hogy a 2 világháború környékén milyen módszerrel tudták olvasni az emberek gondolatát illetve hogy hogyan tudták programozni az agyukat.Ezek mind hivatalos forrásból származnak,azóta meg rengeteget fejlődött a technológia és ugye vannak rejtett technológiák is

2020. dec. 31. 01:25
 20/119 anonim ***** válasza:
60%

18

Te honnan tudod hogy hol tart a jelenlegi technológia? Amik a piacon vannak,amik mindenki által elérhetőek azok NAGYON ELAVULT technológiának számítanak a valódi technológiához képest ahol éppen most tartanak

2020. dec. 31. 01:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!