Miért terjeszti itt néhány hardcore troll hogy Nyugaton nem jobb az életszínvonal mint itthon?
Figyelt kérdés
Ki hiszi ezt el? Még Orbán se szokott ilyeneket mondani. Főleg hogy éltünk is már páran kinn...2020. nov. 20. 23:23
11/18 anonim válasza:
Azért, mert lehetséges kismillió különböző élethelyzet. Én például egy nyugat-európai cégnek dolgozom távmunkában és Magyarországon van saját tulajdonú ingatlanom, elég alacsony rezsiköltséggel. A világ igen kevés pontján lenne hasonló életszínvonalam, ahol ennél jobban élnék, ott három havonta ingázhatnék másik országokba vízum miatt és elég elmebeteg időpontokban kéne dolgoznom az időeltolódás miatt. A másik dolog meg az, hogy nem szeretem Nyugat-Európát. Szeretem a keleti nyers modort, azt hogy nem kell bájcsevegni, azt hogy lehetnek igazi barátaid, nem csak olyan munkatársaid, akivel péntekenként megiszol két sört, aztán mindenki megy a dolgára.
12/18 A kérdező kommentje:
Én is éltem kinn és sokkal jobban éltem anyagilag mint itthon. Honvágyból jöttem haza csak.
2020. nov. 21. 00:20
13/18 anonim válasza:
Csak a buta laposföldhívők állítanak olyat, hogy nyugaton jobb lenne, mint keleten. Mindkét irányban pontosan ugyanazok az országok vannak, csak ellenkező sorrendben.
14/18 anonim válasza:
És az is buta aki nem tudja hogy mit értenek MO-n " nyugat " alatt? :D
15/18 mindentudó99 válasza:
Azért mert még sose voltak nyugaton. Meg úgy álltalában sehol szerintem. Pedig nem nagy dolog beül a kocsiba határ sincs már és megy körülnéz. De valószínű se kocsija se jogosítványa.
16/18 anonim válasza:
Látom, le lett pontozva a kilencesem. Pedig ez az igazság, hiába nem tetszik.
17/18 anonim válasza:
@15 Hát nemtom, én jártam az összes nyugatinak nevezett országban. Tényleg az összesben, Izlandon, Liechtensteinben, Monacoban, a Feröer-szigeteken, USA, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Luxemburg, satöbbi. Több helyen kimondottan jól éreztem magam, viszont alig van olyan hely, ahol letelepednék. Talán Írország és Hollandia lenne ilyen, de annyira retek éghajlata van mindkét országnak, hogy inkább nem. Magyarországnak rengeteg baja van, viszont nekem olyanok is fontos dolgok, mint az hogy el tudok menni egy magyarul játszott színházi előadásra, venni egy friss szépirodalmi könyvet, találkozni a javarészt Budapesten élő barátaimmal, olyan dolgokról beszélni, amiket más nem ért, mert nem él itt. Beszélek angolul anyanyelvi szinten, de akkor sem ugyanaz. Általában kétezer eurókért hagyják el az országot emberek, ennél többet keresek jelenleg, csak 750-et fizetek egy sörért, nem 1800-at.
18/18 anonim válasza:
8as mosogatóként, 2 en élve egy fizból házat bérelt, autókázott.
Mintha itthon ezt 120ezerrel akarta volna, és nem tűnik fel neki xdddd
Istenem, na az ilyen ostoba emberek miatt annyian vannak tévképzettel, hogy iszonyat xd
Érdekes módon én 2000 fontból 1000 et úgy tettem félre, hogy minőségi életem volt. Persze hozzákell tegyem, hogy nem is gondoltam a Mercedesre meg hasonlóakra addig, amíg nem tudtam az alapokat lerakni.
Erre mondják, aki otthon nem tudott egy cipőt megvenni a munkából, az kint se számítson sokra, mert az alapvető baj vele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!