Mit gondoltok arról, hogy az ellenzék már népszerűbb a Fidesznél?
Készítettek egy közvélemény kutatást, mely szerint az egyesített ellenzék győzne, ha választások lennének.
Mit gondoltok?
Érik 2022-ben a meglepetés és ellenzéki győzelem lesz? Az lesz, mint az idei amerikai elnökválasztáson, hogy az ellenzék nyer?
Fellélegezhet majd az ország?
Ha a rántott húst szereti az emberek 50%-a
és a
Rántott gombát 5%
Rántott karfiolt 10%
Rántott padlizsánt 15%
Rántott sajtot 10%
Rántott parizert 5%
Akkor ha ezeket összeöntjük akkor valóban ott lehetnek, de ez nem így van a valóságban. Az ellenzéki pártok külön nagyon le vannak maradva és nem feltétlen igaz itt a matek, hogy 1 lista van 5 féle keverékből moslékba öntve akkor mindenki oda szavaz.
Többi 5% meg rántott tök de nem tartozik a fenti kettőt csoportba.
#11!
Ezzel bizony berohantál abba a bizonyos erdőbe. :)
Ha a választók össztámogatottsága NEM a Fideszé,akkor hiába veri a nyálát bárki NEM az országot,hanem a választói KISEBBSÉG érdekeit képviseli.
Mindazonáltal természetesen értem az álláspontodat.Ettől még a Fidesz nyerne.
EZÉRT van az egy jelölt állítás gondolat menete,az ellenzéki oldalon.EZT kell szétbombáznia a kormányoldalnak rendeletekkel,módosításokkal.
Ezzel bizony te is berohantál abba az erdőbe, mivel a jelenlegi palettán kb 10%-on áll a legsikeresebb ellenzéki párt a Fidesz meg 50%-on.
Akkor ki képviseli a többséget?
#8, #13-nak:
Tehát ez lényegében háború. Ezt én már régóta tudom.
Csak azt nem értem hogy az ellenzék miért nem képes felismerni, hogy szerelemben és háborúban MINDENT SZABAD?!
A kormány már régen e szerint mozog!
Uhhh... :)
Azt a qva! :)
EKKORA értetlen lúzert!
És a Fidesz a "többség"...na ezért tartunk itt.
#13, komolyan azt gondolod, hogy azért nincs ellenzéki összefogás, mert a kormány szétbombázza?
Te tisztes baloldali emberként elmentél volna szavazni Borsodban arra a cigányirtó, zsidózó pacákra?
Ahhoz is mekkora ész kellett, hogy őt indítsák egy eléggeé cigany körzetben.
Nem a pártelnököknek kell összefogniuk, 2 millió egyfelé szavazót kell elérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!