Mi a véleményetek Soros György mai, botrányos kijelentéséről,miszerint meg kell vonni az uniós pénzeket MAGYARORSZÁGtól és Lengyelországtól?
Lelepleződött az új Soros terv!!!
Soros szerint még kell büntetni hazánkat mert nem vagyunk libsik.
Link: [link]
Mi a véleményed?
"Nem lesz pénzecske gerikének sem."
Gerikének majd külön utalja mint multkor, hogy meg tudja emelni a hsznos helyettesen fizuját, hogy a szuperkorházat lemondják
13
A kettő egyrészt nem függ össze. Másrészt én nem jelentettem meg cikket az amerikai elnökválasztással kapcsolatban
Különben pedig, a POLITIKAI szereplőknek Amerikán kívül bizony hogy joguk van, sőt kötelességük megszólalni az amerikai elnökválasztás VÁRHATÓ következményeivel kapcsolatban, mert az USA is jogot formál a világ minden országának a belügyeibe való beleszólásba, SAJNOS.
A szabad világ attól szabad, hogy mindenki elmondhatja a véleményét.
Tudom ez a fidesz hívőknek nem nagyon tetszik.
Ha rajtatok múlna akkor olyan terror lenne az országban hogy a Kim dinasztia idejárna továbbképzésre.
FACEPALM!!!
Nem azért kell megbüntetni, mert nem vagyunk libsik, hanem mert megfoszt minket a jogainktól, a pénzünktől, a méltóságunktól a rezsim!
Még olvasni sem tudsz?
Soros TÉGED akar védeni...
16
Kit akar védeni? KI kérte meg rá? Ki hatalmazta fel rá?
Inkább védte volna a kisfiát, hogy ne váljon homokossá.
Te akkora primitív vagy hogy normális országban oltási könyvet kapnál meg pórázt nem személyi igazolványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!