Beoltatod magad koronavírus vakcinával ha lesz? Nem veszélyes?
Ti beoltatjátok majd magatokat koronavírus ellen? Én biztos hogy nem egy extrém gyorsasággal kifejlesztett oltóanyag nem biztonságos hallottam már olyant is
hogy lebénult tőle egy önkéntes akinek beadták nyomorék lett.
Honnam tudják hogy hosszú távon milyen hatása lesz a szervezetre?
Egy vakcinát sok sok évig kell ellenőrizni még mire teljesen biztonságos lesz de a koronavírus vakcinát extrém gyorsasággal kifejlesztették nem lehet majd ez veszélyes vagy nyugodtan beadhatom magamnak?
"kedves" 42-eske. :)
Az egyetlen, aki hülyeségeket ír, az a te fajtád. Én tényeket közlök.
"Ritka nagy hülye vagy, ha a vírusok (nem csak a korona, bármely más vírus) létezését is tagadod. Ha ennyire nem hiszed el, hogy léteznek vírusok, nézz meg egyet mikroszkópon keresztül."
Mondj egyetlen egy "vírust", amit elkülönítettek. Csak egyetlen egyet. Gyerünk, rajta. Várjuk... :)
"Ha más Pasteur: az élelmiszereket a mai napig szokták pasztörizálással tartósítani. Ezek szerint az élelmiszeripar is benne van az összeesküvésben, és világszerte hazudik az abban dolgozó több tízmillió ember a többinek?"
Azért találta ki, mert azt hitte, hogy ezáltal majd gazdag lesz... Nem jött be, ugyanis a multik lenyúlták a módszert, és kiröhögték. Egy csaló, hazug dög volt, akit már élete során is több tucatszor is megcáfoltak, sőt, az is bebizonyosodott, hogy még a szakmájához (kémikus) SEM ért. :) Mellesleg azzal akarta elérni a gazdagságát, hogy úgy adta el az ötletét a multiknak, hogy ezzel tönkre tehetik majd a gazdákat, mert lehet démonizálni a nyers, egészséges tejet - ami amúgy is eláll egy hétig, ellenben nem mérgező, mint a halott trutyi, amit ez a barom alkotott. :)
De hát kit érdekelnek a tények, ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!