Mennyi az esélye az államcsődnek?
Igen, láttam, hogy volt már hasonló kérdés, viszont mindenhol átment "létezi-nem létezik Covid" - csatába..
Állampapírom van, szinte az összes addigi befektetésemmel.
Első kérdésként azt szeretném megtudni, hogy a jelenlegi helyzettel mekkora az esélye az államcsődnek? Reális-e?
A másik pedig, hogy pl ha bejönne az államcsőd, a pénzem, amin állampapírt vettem, visszakapnám-e? Vagy azt benyeli az állam? (még ha az államcsőd miatt sokkal kevesebb is lenne a valós értéke).
Köszönöm.
Pénzügyi kérdés miért a politikában van feltéve? Itt nem fogsz kapni érdemi választ rá, ezért kezdeményeztem a kérdés áthelyezését.
Egyébként a vírushelyzetnek nem sok ráhatása van az államcsődre.
4-es! Matolcsinak van annyi esze, hogy nem nyomtat ész nélkül bankjegyeket. Mértéktelenül megnőne az infláció és biztos csőd lenne a vége.
Attól függ, hogy a világválság hogy alakul és a kormány tudja-e majd kezelni.Egyenlőre nem túl biztató a helyzet. De azért még a csőd odébb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!