Most február 8 ig fixen marad ez?
Engem meg az az zavar, hogy totál hülyének vannak nézve az emberek.
Bezárnak éttermek, mozik meg minden, oké, szóval kb amúgy sem lehet semmit csinálni, de az már egy picit gáz, hogy párommal nem mehetek ki nyugodtan sétálni egyet estefele, vagy nem ugorhatok át haverhoz beszélgetni egy kicsit szombat este ha olyan kedvem van, mert ez annyira veszélyes hogy na, bezzeg nap közben mindenki mehet amerre akar, lehet egy buszon 80 ember 10 centire egymástól, de este 8 után ki ne menjen senki, a logikát keresem ebben a helyzetben de hol van?
A kórházakba kerülő betegesetszámokat és más kórházakba vezényelt orvosokat tekintve, nem mondvacsinált a korlátozás.
A vírus örökítőanyagának szennyvizekben kimutatott növekvő aránya se jelez esetszámcsökkenést. A 46. héten Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szolnokon emelkedett. Ezekben a városokban a napokban emelkedni fog az igazolt betegszám.
Ja hát de ez a november 4-ei
Az éjszakai kijárási tilalom fel fog oldódni, én meg azt hittem a jelenlegi korlátozások lettek meghosszabbítva mert akkor megértem a pampogásod de azon a semmitmondó intézkedéseken mit vagy felháborodva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!