Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most február 8 ig fixen marad ez?

Most február 8 ig fixen marad ez?

Figyelt kérdés
Most komolyan február 8-ig akarják húzni ezt az egészet? Főleg ezzel a 8 órás őrülettel? Logika meg nuku, hogy mégis kit zavarna ha valaki kimegy 8 után mikor amúgy sincs nyitva senki, ja az nem gáz ha nappal tömött tömegközlekedésen utazik az ember, de 8 után ne menjen ki mikor jóformán 50 méterre sincs senki.

2020. nov. 18. 10:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
Engem speciel zavar, ha kimész 8 után. Maradj a méretes hátsódon, és diétázz!
2020. nov. 18. 10:43
 2/23 anonim ***** válasza:
36%
Ne félj. A héten majd bevezetik a teljes kijárási tilalmat. És kell is. Nagyon nagyon nagyon nagy gáz van és nagyon alattomos ez a vírus. Sokkal rosszabb lett, mint a tavaszi hullámba. Valszeg mutálódott is szerintem.
2020. nov. 18. 10:44
 3/23 anonim ***** válasza:
43%
Miért? Ez hivatalos, hogy meg lett hosszabbítva?
2020. nov. 18. 10:46
 4/23 A kérdező kommentje:

Engem meg az az zavar, hogy totál hülyének vannak nézve az emberek.

Bezárnak éttermek, mozik meg minden, oké, szóval kb amúgy sem lehet semmit csinálni, de az már egy picit gáz, hogy párommal nem mehetek ki nyugodtan sétálni egyet estefele, vagy nem ugorhatok át haverhoz beszélgetni egy kicsit szombat este ha olyan kedvem van, mert ez annyira veszélyes hogy na, bezzeg nap közben mindenki mehet amerre akar, lehet egy buszon 80 ember 10 centire egymástól, de este 8 után ki ne menjen senki, a logikát keresem ebben a helyzetben de hol van?

2020. nov. 18. 10:47
 5/23 A kérdező kommentje:
2020. nov. 18. 10:48
 6/23 anonim ***** válasza:

#3-as:

[link]

2020. nov. 18. 10:57
 7/23 anonim ***** válasza:
43%
Azért nem lehet este elmenni, mert az emberek bulikba, discokba járták. Ha be is zárnák ezeket a helységeket akkor egymáshoz járnak át és házibulinak vagy egyéb programot csinálnak. Ezzel terjesztik a vírust. És nem nem! A vírus nem csak este terjed. A nap 24 órából áll ebből 9 órát lecsökkenthetünk a korlátozás miatt. Tehát kevesebb beteg lehet. Lehet Te a pároddal átmennétek valami ismerőshöz römizni szombat este és elkapjátok a vírust. 2 fővel több és leher kórházba végzitek ami nem jó. De ha nem mentek át nem kaptatok volna el vagy később. A járvány görbét lent kell tartani hogy az eü mindenkit elláthasson maximálisan. Ezért kell a korlátozás. De a buta ember nem érti meg....
2020. nov. 18. 11:11
 8/23 A kérdező kommentje:
Aki annyira akar az nap közben is atmegy a másikhoz stb. Szóval ez megint ilyen mondvacsinált indok szint.
2020. nov. 18. 11:14
 9/23 anonim ***** válasza:
23%

A kórházakba kerülő betegesetszámokat és más kórházakba vezényelt orvosokat tekintve, nem mondvacsinált a korlátozás.

A vírus örökítőanyagának szennyvizekben kimutatott növekvő aránya se jelez esetszámcsökkenést. A 46. héten Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron és Szolnokon emelkedett. Ezekben a városokban a napokban emelkedni fog az igazolt betegszám.

2020. nov. 18. 11:27
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja hát de ez a november 4-ei

Az éjszakai kijárási tilalom fel fog oldódni, én meg azt hittem a jelenlegi korlátozások lettek meghosszabbítva mert akkor megértem a pampogásod de azon a semmitmondó intézkedéseken mit vagy felháborodva?

2020. nov. 18. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!