Most már minden évben le fogják akarni járatni a Magyar Szigetet? Mit találnak ki legközelebb?
ma 19:52
Igazad van de például én a nemzeti rockot szeretem de A vádló Bitófák is jó.Ez csak azért megy hogy lejárassák a nemzeti oldalt.Ma már az is baj ha valaki magyar hazafias érzelmű zenét hallgat.De persze a Sziget fesztivál az anglomániások netovábbja.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:57
Miről dumálsz itt?
Tavaly tel aviv2 napló c. műsora most meg ez a hitgyülekezetes szar mocskolódik.
Kedves második! Mi volt olyan törvényellenes?
Kedves Orbán imádó! Miért szúrja annyira a szemed a turulmadár? Dávid csillag jobban tetszene? Látod ezek vagytok ti fideszesek; baj nektek ha valaki büszke magyarságára(Tisztelet a kivételnek!). Ha Orbán betiltja a legnagyobb nemzeti fesztiválunkat szerinted nem lesz belőle felháborodás,tüntetések?
Akik itt fikázzák a magyar szigetet azoknak ajánlom figyelmükbe a pesti sziget fesztivált. Van minden: drogosok minden mennyiségben, lopás, homoszexszuálisok és a társaik stb... gondolom ez tetszene nektek, érezzétek jól magatokat! Ja és csak így tovább olvassátok a cionista szenny portálokat!
Szépjónapot agya mosott marhák!
"...le fogják akarni járatni..."
Szerbusz nagy magyar, hazám ifjú fiacskája. Remélem a jövőben megtiszteled a magyar nyelvet azzal, hogy megtanulod.
Szia kedves utolsó!
"Szerbusz"
Azt javaslom addig ne adj nekem tanácsokat amíg nem tanulsz meg írni! Egyébként így írják helyesen:szervusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!