Akkor már csak napok kérdése és elkezdjük tesztelni magunkat a vakcinával?
11
Sehol sem olvastam ilyet, nem tudom te miféle emberekkel komminkálsz
13
Csak a Facebookon lévő hírportálok alatt olvasom ezeket az agymenéseket, akadnak szép számmal, ha szeretnéd, bemásolok neked jó párat ide.
"tesztelni magunkat a vakcinával"
A vakcinatesztelések most folynak. Mi már nem tesztelni fogjuk magunkat vele, hanem megvédeni magunkat is, másokat is, ha beadatjuk.
14
És te abból alakítod ki a véleményed? Ott nyugdíjasok mikrocsipszes bill gates alakú nanorobotos kemtréles laposföldes oltást vizionálnak
"mikrocsipszes ... oltást vizionálnak"
Miközben önként és dalolva viszik magukkal még a vécére is a chipjüket, hogy facebookozhassanak: a mobiljukat. ;-)
@11 Pont az ilyen helyzetek miatt lenne szükség normális családtámogatásra, csak ha a családi pótlék emelése szóba kerül az összes faskó egyből elkezd cigányozni. Ezért kéne támogatni a vendéglátásban és turizmusban dolgozók béreit. A Fidesz annyi ideje tolja a munkaalapú társadalom lózungját, hogy nyilván most már senkinek nem jut eszébe, hogy pont ilyenkor esik be nagyon az eső.
Én sem záratnék be mindent, kimondottan utálok itthon ülni, de azt sem szeretném, ha tovább nőne annak az esélye, hogy az idős nagyszüleim közül valaki belehal. Ezek között kellene egyensúlyozni és belátni, hogy nem mindent a szabad piac fog megoldani (mondjuk eleve szórakoztató a dohánybolt-koncessziók meg a népnemzeti oligarchia országában szabad piacról beszélni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!