Gyurcsány személye inkább visz vagy hoz szavazatokat az ellenzéki összefogásnak?
Full alkoholista. Jó, ha megéri a választásokat.
Egyre inkább hasonlít Horn Gyula állapotára.
Szerintem összességében inkább taszít, mert sok a birka aki nem képes emlékezni arra milyen jól is éltünk akkor. Egy melós kifizetett farzsebből egy 3 szobás panelt. Egy értelmiségi meg új építésű emeletes kertes hatalmas házat.
Én személy szerint kivétel vagyok, én már csak Gyurcsány miatt szavazok egyáltalán. Ha ő nem lenne, nem is mennél el szavazni.
Az Apró-Gyurcsány klán mögött komoly hálózat és globális erők is állnak, akik nagyon szeretik a negyedbites alkoholistákat, mint pl. Juncker is volt.
Mutasson már valaki egy intelligens, művelt, felelős szakember balliberális politikust.
Szakembert egyik oldalon sem tudsz mutatni, mert a politikusok kiutálják maguk közül. Ők értenek ahhoz amiről beszélnek és nem lehet megvezetni őket. Tehát vagy megveszik kilóra és akkor elkezd hülyeségeket beszélni vagy otthagyja a poltikát mert nem veszi be a gyomra. A különbség annyi a szakpolitikus és a szakember között, hogy a szakember meg tud élni a szakmájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!