Mi a véleményetek arról hogy a MKKP nem hajlandó támogatni az összelenzéki összefogást?
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nem hajlandó támogatni az összelenzéki összefogást,pedig már az MSZP-nél is nagyobb a támogatotságuk.
"Most lesz az ellenzéknek a legtöbb esélye győzni. Megtörtént a csoda az önkormányzatin. Simán szavaztak a jobbikosok a DK-sra, meg fordítva. Mi most is külön fogunk indulni. Ismerve a Jobbik múltját, mind az MSZP és a DK múltját továbbra sem tudok velük összefogni. Tényleg nem azért csináltam pártot, hogy ilyen figurákat hatalomra segítsek.„
Link: [link]
Őket is beszervezte a fidesz?
Megy az olvasás?
CSAK az öszelenzéki összefogást képes elzavarni O1G t,aztán lehet rendezni egymásközt a vitás ügyeket.
Megértem az elvi részét,de a politika mocskos ,nyilván egyedül nem lesz esélyük,és ezt nyilván ők is tudják .
Innentől kezdve nem értem ,mire számít aki nem akarja az összefogást .
Addig oké,hogy nem akarják a DK-t ,meg a többieket,de akkor ezekszerint a fideszt igen ,ez magyarra lefordítva (SAJNOS) ezt jelenti .
7 , de sajnos azt jelenti,hiába nem tetszik sokaknak,pl. nekem sem. Ha nem az összefogásra szavazol, akkor a fidesz megint nyer , és megint 2/3-dal, tehát a ketfarkúak sem fognak tudni semmit kezdeni a parlamentben, hiába jutnak be.
Most jelenleg ez a helyzet,és ha ragaszkodik minden ellenzéki az elveihez, akkor ez is fog maradni a választási rendszer és a fidesz taktikája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!