Ez a vírus színjáték meddig fog eltartani?
Az erős fennmarad, a gyenge elhullik.
Ez az élet rendje.
Komolyan valaki elhiszi hogy ezt a vírust maszk viselésével meg egyéb bohóckodásokkal meglehet állítani?
Eleve ezek a korlátozások hosszútávon több gazdasági kárt okozhatnak mint hasznot.

60
Feleségem van, meg 2 gyermekem, de jó, hogy Mr.70IQ anonimban jobban ismeri az életem 🤣
Nah, és a te fajtád még szavaz is, ez a kemény!

Ugyan már fiam, 130 feletti IQ-val az emberek nem konteoznak, csak akkor, ha elmebetegek.
Hazudsz, vagy elmebeteg vagy? :) Egyébként mutass már 1 Mensa tagságot, én ugyanis tudok.

Szellemi munkát végzők között is van 1 rakás átlagos ember, sőt, általában azok. Egyébként nem undorodik tőlem senki, csak az ilyen buta emberek szoktak, mint te, ugyanis kapnak 1 szép tükröt.
BTW a szellemi munkát végzők többsége 8 kor megy be dolgozni, és 4kor haza, a kőműveseknek szokott eltartani tovább, ez egy méretes öngól volt töki.
Az olyanoknak, mint én pedig 0-24 munka \ 0-24 pihenés, ahogy kedvem szottyan...
:|

66
A spanyolok plüsst sétáltattak, őket felesleges korlátozni nagyon, úgy sem tartják be. A magyarokat muszáj, mert bár eszméletlen fegyelmezetlen, a szabályokat még úgy-ahogy értik, hála a régi rendszernek, a félelem a bírságoktól még működik úgy-ahogy.
És továbbra sem tudod te a csökött agyaddal felfogni azt, hogy ez a szabály 9millió emberre van, nem rád. Nem arról van szó, hogy ne lehetne az erdő szélére elmenni meditálni egyet, arról van szó, hogy hírtelen 9.5 millió ember akarna az "erdő szélén" "meditálni".
Azt hittem zseniként ez világos, bár nyilvánvaló a tény, hogy 100sincs az.

Hajrá spanyolok, ó bárcsak minden mr mensát kicserélnének egy olyanra. Na de. Gondolom valami gépfüggő infós lehetsz, ha a szellemi munkát csak és kizárólag home office-ban tudod elképzelni.
Csehek se jók? Ellenük mi a kifogásod? És a többi ország, ahol normális időpontban kezdődik az éjszakai tilalom? Kérlek sorold fel tételesen, melyiket miért tartod rosszabbnak magadnál.
"hírtelen 9.5 millió ember akarna az "erdő szélén" "meditálni"."
Te, nincsenek neked paranoiáid? Ez valahogy elég furcsa látomásnak tűnik. 9,5 millió ember az erdő szélén meditál? Hirtelen? Ezek a mensa tagok, ezek a mensa tagok :)) Hm.

Hogy jött ide a home office? És nem, én nekem főnököm sincs, de semmi kedvem erről beszélni, mert utána csak picsogsz majd.
És nem tartom rosszabbnak a spanyolokat sem, mondjuk ismerek is párat... :)
Nincsenek, ugyan ez volt tavasszal is. Érdekes módon a helyi erdőben sosem láttam szinte senkit előtte, akkor meg mindenki futóvá avanzsált,, meg kutyát sétáltatóvá :D Nagyon ostoba vagy, nem sértegetni akarlak, de te maximum a wc-m pucolni lennél jó

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!