Ez a vírus színjáték meddig fog eltartani?
Az erős fennmarad, a gyenge elhullik.
Ez az élet rendje.
Komolyan valaki elhiszi hogy ezt a vírust maszk viselésével meg egyéb bohóckodásokkal meglehet állítani?
Eleve ezek a korlátozások hosszútávon több gazdasági kárt okozhatnak mint hasznot.
38
És akkor amúgy mi lesz ha én meg majd a vakcina elenyésző mértékű halálozási rátájától tartok? Majd akkor megengedi a kormány hogy ne oltassam be magam, ugye?
Ezt és a színjáték célját akkor fogjuk jobban látni, ha megjön a vakcina. Abból, hogy kötelezővé teszik-e és hogy mit hazudnak róla.
Ha kötelezővé teszik, vagy rákényszerítik az embereket azzal, hogy aki nincs beoltva, az kb. az utcára sem léphet ki, akkor az a hatalom célja, hogy minden emberbe bejuttasson valamit - oltóanyagnak hazudva azt -, amit önszántunkból nem adatnánk be magunknak. Hogy ez mi lesz, azt nem tudjuk, de tartok tőle, hogy a legvadabb összeesküvés-elméleteket is felülmúlja. Mindenesetre ebben az esetben akkor lesz vége, amikor mindenkit beoltottak.
Ha nem teszik kötelezővé, de hatásosnak hazudják és erősen ajánlják, akkor a hatalom célja a gazdasági válság volt, és szintén vége lesz, amikor a lakosság nagy részét beoltották.
Ha hatástalannak hazudják a vakcinákat, az a legrosszabb forgatókönyv. Ez azt jelenti, hogy most már mindörökké ilyen világban kell élnünk, ahol a rettegésre alapozzák a diktatúrát. Legalábbis amíg fel nem lázadunk ellene.
Én annak örülnék, ha nem lenne internet. Így sajnos tudom, hogy mennyi agyatlan barom van :) De nem baj, jól szórakozom, hajrá, folytassátok!
Mondjuk még mindig nem értem azokat, akik belemennek vitába egy konteó hívővel. Miért? Erre válaszoljon nekem valaki légyszi!
"Holott a tényleges vírusáldozatok valódi számossága lényegesen alacsonyabb, mint a közölt számok"
Ezt már én is leírtam. Eleve ki van adva, hogy akit csak lehet koronahullának kell nyilvánítani. Tehát ennek fényében fölösleges a számokkal játszadozni, lényegesen magasabb az influenza mortalitása a koronavírusénál, és ahhoz ezt valaki ne ismerje el, már nagyon fafejűnek kell lenni.
45
Ki is néztem a magadfajta stabil rendszerrobotból hogy nem bánná ha betiltanák az utolsó nagyrészt cenzúrázhatatlan hírközlési felületet!
Nem tökmindegy mi történik? Ez az ország úgyis tele van önkényes virológusokkal, orvosokkal és jövendőmondókkal, akik minden egyes alkalmat megragadnak, hogy terjesszek a hitvallásukat! Sok sikert ;)
Tisztelettel:
Egy koronavirusban elhunyt nagyszülő unokája.
49
Én vagy 13 éves voltam amikor a nagymamám meghalt tüdőrákban. Tizenéves korától dohányzott. Ha a kormány félt minket egy ilyen elenyésző mortalitású vírustól, akkor miért nem próbálja meg a dohányzást megszüntetni? Az profitál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!