Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a vírus színjáték meddig...

Ez a vírus színjáték meddig fog eltartani?

Figyelt kérdés

Az erős fennmarad, a gyenge elhullik.

Ez az élet rendje.

Komolyan valaki elhiszi hogy ezt a vírust maszk viselésével meg egyéb bohóckodásokkal meglehet állítani?

Eleve ezek a korlátozások hosszútávon több gazdasági kárt okozhatnak mint hasznot.

2020. nov. 16. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
81%

38

És akkor amúgy mi lesz ha én meg majd a vakcina elenyésző mértékű halálozási rátájától tartok? Majd akkor megengedi a kormány hogy ne oltassam be magam, ugye?

2020. nov. 16. 18:23
 42/72 anonim ***** válasza:
34%
A vakcináé nem lesz elenyésző. A színjáték célja az oltás, nem a semmiért csinálják.
2020. nov. 16. 18:31
 43/72 anonim ***** válasza:
42%

Ezt és a színjáték célját akkor fogjuk jobban látni, ha megjön a vakcina. Abból, hogy kötelezővé teszik-e és hogy mit hazudnak róla.

Ha kötelezővé teszik, vagy rákényszerítik az embereket azzal, hogy aki nincs beoltva, az kb. az utcára sem léphet ki, akkor az a hatalom célja, hogy minden emberbe bejuttasson valamit - oltóanyagnak hazudva azt -, amit önszántunkból nem adatnánk be magunknak. Hogy ez mi lesz, azt nem tudjuk, de tartok tőle, hogy a legvadabb összeesküvés-elméleteket is felülmúlja. Mindenesetre ebben az esetben akkor lesz vége, amikor mindenkit beoltottak.

Ha nem teszik kötelezővé, de hatásosnak hazudják és erősen ajánlják, akkor a hatalom célja a gazdasági válság volt, és szintén vége lesz, amikor a lakosság nagy részét beoltották.

Ha hatástalannak hazudják a vakcinákat, az a legrosszabb forgatókönyv. Ez azt jelenti, hogy most már mindörökké ilyen világban kell élnünk, ahol a rettegésre alapozzák a diktatúrát. Legalábbis amíg fel nem lázadunk ellene.

2020. nov. 16. 18:32
 44/72 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként én elfogadtam, hogy akár én is meghalhatok, de ez ami most van, ez nem élet. Így nincs értelme vegetálni, és az USA fővirologus szerint a vakcina után is marad minden ugyanígy [link]

Holott a tényleges vírusáldozatok valódi számossága lényegesen alacsonyabb, mint a közölt számok:

[link]

2020. nov. 16. 18:33
 45/72 anonim ***** válasza:
17%

Én annak örülnék, ha nem lenne internet. Így sajnos tudom, hogy mennyi agyatlan barom van :) De nem baj, jól szórakozom, hajrá, folytassátok!

Mondjuk még mindig nem értem azokat, akik belemennek vitába egy konteó hívővel. Miért? Erre válaszoljon nekem valaki légyszi!

2020. nov. 16. 18:36
 46/72 anonim ***** válasza:
66%

"Holott a tényleges vírusáldozatok valódi számossága lényegesen alacsonyabb, mint a közölt számok"

Ezt már én is leírtam. Eleve ki van adva, hogy akit csak lehet koronahullának kell nyilvánítani. Tehát ennek fényében fölösleges a számokkal játszadozni, lényegesen magasabb az influenza mortalitása a koronavírusénál, és ahhoz ezt valaki ne ismerje el, már nagyon fafejűnek kell lenni.

2020. nov. 16. 18:37
 47/72 anonim ***** válasza:
59%

45

Ki is néztem a magadfajta stabil rendszerrobotból hogy nem bánná ha betiltanák az utolsó nagyrészt cenzúrázhatatlan hírközlési felületet!

2020. nov. 16. 18:39
 48/72 anonim ***** válasza:
63%
A cenzúrázatlan mondjuk túlzás, de itt még van amit leírhatunk. :)
2020. nov. 16. 18:42
 49/72 anonim ***** válasza:
22%

Nem tökmindegy mi történik? Ez az ország úgyis tele van önkényes virológusokkal, orvosokkal és jövendőmondókkal, akik minden egyes alkalmat megragadnak, hogy terjesszek a hitvallásukat! Sok sikert ;)

Tisztelettel:

Egy koronavirusban elhunyt nagyszülő unokája.

2020. nov. 16. 18:53
 50/72 anonim ***** válasza:
80%

49

Én vagy 13 éves voltam amikor a nagymamám meghalt tüdőrákban. Tizenéves korától dohányzott. Ha a kormány félt minket egy ilyen elenyésző mortalitású vírustól, akkor miért nem próbálja meg a dohányzást megszüntetni? Az profitál?

2020. nov. 16. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!