Miért kellett az éttermeket bezárni,tiltani az esti sétát?
Eddig sem voltak sokan,kétlem hogy gócpontok lettek volna.
De most nappal egymás hegyén hátán emberek föleg hogy 8 után már lehetöség sincs semmire vagy elkerülni a tömeget.
Gumicsont intézkedésnek tünik mint a maszk
"Gumicsont intézkedésnek tünik mint a maszk"
"Tudatosítani kell a birka tömegben, hogy mennyire szükséges a védőoltás"
Nektek annyi az IQ-tok mint egy cserép földnek... Így én sem félnék a koronavírustól. Szerintem ti vagytok azok az emberek, akik nekiállnak még villanyt is szerelni, mert "áhh, ne mondja már meg nekem mi a jó nekem! Mindenhez IS értek, kétszer!"
Most éppen virológusosat játszotok. Papás-mamás mikor lesz? :DDDD
Eddig sem voltak sokan? Érdekes, én akármikor mentem a városba sétálni, az éttermek kb dugig voltak.
Egy vírus pedig elég kényelmesen tud terjedni, ha egymástól pár méterre lévő emberek órákig üldögélnek. (Nem 5 perc alatt szoktak végezni).
A maszkkal mi bajod? Teljesen logikus, hogy egy vírus terjedését, ha nem is totálisan megakadályozni, de gátolni azért tudja.
A 8 utáni kijárási tilalom...hát igen. Az már kicsit érdekesebb kérdés, hogy minek. Nagyjából ez az esti bulik, csoportosulások elkerülése miatt van, de igazából ez a legkevésbé értelmes intézkedés a felsoroltak közt.
Számodra nincs értelme, számodra semminek sem volna, mert az alap axiómát sem fogadod el, miszerint baj van.
A maszk látszat intézkedés? Mesélj már
"Gumicsont intézkedésnek tünik mint a maszk"
A maszk arra kell, hogy ne egyenesen a másik arcába fújd a vírust, ha fertőzött vagy. Ez ellen a közvetlen fertőzés ellen véd. Közvetetten persze még így is fertőzhet, pl. zárt térben kering a kilélegzett levegőben. Ezért kell a szobákat, helyiségeket szellőztetni rendszeresen, ha sok ember fordul meg ott, hogy cserélődjön a levegő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!