Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellett az éttermeket...

Miért kellett az éttermeket bezárni,tiltani az esti sétát?

Figyelt kérdés

Eddig sem voltak sokan,kétlem hogy gócpontok lettek volna.

De most nappal egymás hegyén hátán emberek föleg hogy 8 után már lehetöség sincs semmire vagy elkerülni a tömeget.

Gumicsont intézkedésnek tünik mint a maszk

2020. nov. 16. 10:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Koronavirus miatt.
2020. nov. 16. 10:45
 2/15 Fortissima Finguss ***** válasza:
28%
Tudatosítani kell a birka tömegben, hogy mennyire szükséges a védőoltás...Ennyi..Más oka nincs és nem is lehet...De majd a bértollnokok mindjárt ide hánynak valamit...Ők majd megmondják a tuitit
2020. nov. 16. 10:47
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem kellett. Úgy értem értelme nincsen.
2020. nov. 16. 10:51
 4/15 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
60%

"Gumicsont intézkedésnek tünik mint a maszk"

"Tudatosítani kell a birka tömegben, hogy mennyire szükséges a védőoltás"

Nektek annyi az IQ-tok mint egy cserép földnek... Így én sem félnék a koronavírustól. Szerintem ti vagytok azok az emberek, akik nekiállnak még villanyt is szerelni, mert "áhh, ne mondja már meg nekem mi a jó nekem! Mindenhez IS értek, kétszer!"

Most éppen virológusosat játszotok. Papás-mamás mikor lesz? :DDDD

2020. nov. 16. 10:52
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Eddig sem voltak sokan? Érdekes, én akármikor mentem a városba sétálni, az éttermek kb dugig voltak.

Egy vírus pedig elég kényelmesen tud terjedni, ha egymástól pár méterre lévő emberek órákig üldögélnek. (Nem 5 perc alatt szoktak végezni).

A maszkkal mi bajod? Teljesen logikus, hogy egy vírus terjedését, ha nem is totálisan megakadályozni, de gátolni azért tudja.

A 8 utáni kijárási tilalom...hát igen. Az már kicsit érdekesebb kérdés, hogy minek. Nagyjából ez az esti bulik, csoportosulások elkerülése miatt van, de igazából ez a legkevésbé értelmes intézkedés a felsoroltak közt.

6/15 anonim ***** válasza:
28%
Bár igen, a kettesnek igaza lehet. Ezek a korlátozások azért kellenek, hogy a nép azt higgye ő akarja beoltatni magát és nem ráerőszakolják.
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Mert gocpontok voltak.
2020. nov. 16. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Számodra nincs értelme, számodra semminek sem volna, mert az alap axiómát sem fogadod el, miszerint baj van.

A maszk látszat intézkedés? Mesélj már

2020. nov. 16. 10:55
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

"Gumicsont intézkedésnek tünik mint a maszk"

A maszk arra kell, hogy ne egyenesen a másik arcába fújd a vírust, ha fertőzött vagy. Ez ellen a közvetlen fertőzés ellen véd. Közvetetten persze még így is fertőzhet, pl. zárt térben kering a kilélegzett levegőben. Ezért kell a szobákat, helyiségeket szellőztetni rendszeresen, ha sok ember fordul meg ott, hogy cserélődjön a levegő.

2020. nov. 16. 10:58
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Hogy minél többen be akarják majd adatni az oltást
2020. nov. 16. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!