Magyarországon miért nincsenek normális politikus?
A dolog kerékkötje nem más mint Orbán és a neo-kádár rendszer amit fenntart.
Meg hát ott van a magyar mentalitás, az emberek olyan vezetőt akarnak látni mint amilyenek ők maguk: buta, korrupt, felelősséget másra hárító, pökhendi, akaratos paprikajancsi.
Erre van igény.
Sajnos arra jutottam,hogy én költözök majd kifelé.
Sem a fidesz korrupciós ügyeihez,sem az "ellenzék" bohóckodásához nincs gyomrom.
5-ös vagyok.
Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy büszke magyar vagyok,de egyszerűen nem tudom továbbnézni,ahogy tönkrezeszik az országunkat😢
És itt nem csak a fideszre gondoltam
Teljesen egyetértek az eddigi válaszolókkal!
Én jól emlékszem a rendszerváltásra, az első szabad választásokra. Amikor valóban egy csomó "civil" próbálkozott meg az aktív politizálással.
Azt kell mondanom: a tisztességes, valóban az országért (városukért) dolgozni akaró emberek nem igazán voltak népszerűek. A handabandázók, meg a rafinált huncutok, meg akik agresszivitást sugalltak: választásról választásra egyre inkább ők lettek a befutók.
Az egyéni munka senkit nem érdekelt. Viszont ha a választópolgár számára szimpatikus oldalhoz (bal-jobb) tartozott, akkor nem volt az a jellembeli vagy intelligenciabeli hendikep, amit el ne nézek volna neki.
Kérdező, olvass utána részletesen pl. Torgyán József politikai karrierjének! Hallgasd meg beszédeit, megszólalásait videón! És nem fogod megérteni, hogy ez az ember hogyan lehetett sok ember számára jó politikus. És ha Orbán ügyesen le nem karaktergyilkolta volna (pont, mikor koalíciós társa volt, hehe), lehet, hogy Torgyán egyszer még köztársasági elnök vagy miniszterelnök lett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!