Szerinted mennyire reális a dal tartalma?
A harmadik mezőre szavazni akarók!(Valójában ezt gondoltam oda.)
*Butaság,a vírus igenis veszélyes,és minden törvény és korlátozás indokolt volt,és indokolt is lesz
(Bocsi a rossz megfogalmazásért)
2. vagyok.
"Egyesek" alatt, nyilván nem a kisvállalkozókat értem, hanem azokat a nagy koponyákat, akiknek, hatalmas bevétele van abból, hogy gyártják a maszkokat, kézfertőtlenítőket stb. és azokat, akiknek az ilyen korlátozások alatt bezárják a gyáraikat/üzleteiket/éttermeiket stb.
Biztos nem csak ugy veletlenul tort ki es tart meg mindig. De most minden errol szol, szoval a hatterben lehet jatszadozni nagyban es azis lehet ez egy nagyobb terv eloresze, hogy igy bepanikoltatjak az embereket meg bekorlatozzak a gazdasagot globalisan...
De hogy ez pontosan kinek jo es milyen cellal az is egy jo kerdes..
A világgazdaság olyan óriásit kaszált ezen, hogy több gigamulti ellen folyik csődeljárás. Annyira elképesztő az összeesküvés-elmélet hívőkben, hogy mindig mindenre és annak ellentettjére is van légből kapott magyarázatuk. Nulla adat, nulla ráció, csak fröcsögjön a nyál.
Értelemszerűen akkora hatalma van a kézfertőtlenítő-gyártóknak, hogy simán világjárványt indítanak, de a komplett vendéglátásnak, szállodaiparnak és utazási iparnak meg nincs mindenféle háttérhatalmi kapcsolata, ezért őket veszni hagyják. Emberek, ennyire ne legyünk már hülyék.
Jön a laposföld, meg a hülyék paradicsoma, fck yeah
Ostoba emberek
6#
Ezt a laposföldes meddő érvedet hány ilyen kérdés alatt akarod eljátszani?:D
Nem tagadjuk a vírust csak sokan túlzásnak gondoljuk ezeket az intézkedéseket,ha az ember szkeptikus az már egyből hülye?Csak az az igaz amit nyomat a média?
7
Ha neked ez túlzás, akkor sajnos nem vagy különb egy laposföldes baromnál. Lassan bedől az egészségügy, de neked minden túlzás. 5 hónapja azt nyomtátok, hogy nem lesz 2. hullám, 1 hónapja, hogy nem lesz emelkedés, mindig tagadjátok a valóságot, mert nektek nem számít, hogy mivan. És nem, nem érv volt, csupán észrevétel. És nem szkeptikus vagy, csak egy paranoiás barom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!