Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha '22-ben nyer az ellenzék...

Ha '22-ben nyer az ellenzék de nem lesz változás, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ha a '22-es választást valamilyen csoda folytán megnyerné az ellenzék, de ha utána nem lenne olyan jó az életszínvonal mint ahogy ígérik sőt egyáltalán nem változna a mostanihoz képesz, akkor hogyan tovább? Te hogyan döntenél?

2020. nov. 13. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4%
Csak ott a gond hogy ellenzéki nyerésre kissebb a amtematikai esély mint a lotto 5-ösre.
2020. nov. 14. 00:10
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Őszintén, szerintem ez az ország az évek alatt nagyon széjjel lett cseszve. Távol áll tőlem a politika és nem is követem, de szerintem a legtöbb fiatalban tisztázódott a helyzet, hogy ez az ország nem megfelelő életszinvonalú. Büszke vagyok arra, hogy Magyarországra születtem, de szeretném ha a gyermekeim olyan életet élhetnének, ahol a boldogságuk a fontos és nem a szomszéd nyomora. Egy olyan életet szeretnék majd nekik, ahol példaként nem a gyűlölködést látnák, hanem az elfogadást. És valljuk be, szomorú tény, de Magyarország túl sok sebből verzik és még nem sikerült alkotni egy olyan pártot, aki segít neki meggyógyítja és talpra állítja.
2020. nov. 14. 01:16
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem az életszínvonallal van a baj. Amíg a "zseni" Gyurcsány és társai kormányoztak, mindig lebukott valaki néhány milliós korrupciós ügyekkel. Most a miniszterelnök legjobb barátja az ország leggazdagabb embere, a kormányzás célja a hatalom megtartása és mégtöbb közpénz magánná alakítása bármi áron. Ha egy kormányváltás után vezetőszáron viszik el a fideszes és az új kormánypárti tolvajokat is, akkor én örülni fogok. Ha az új miniszterelnök nem a sztálinista személyi kultuszával foglalkozik, és nem a haverjait ülteti a bíróság, ügyészség, rendőrség, sportszövetségek élére, akkor is.
2020. nov. 14. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!