Miért nem hiszek a miniszterelnöknek?
Járványkezeléssel összefüggésben úgy érzem mintha csak összevissza beszélne.
Szeretnék hinni neki,de nem megy!
Miért lehet ez?
Még mindig NEM a bejelentés TARTALMÁRÓL szól a kérdés,... :)
De,köszönöm a hozzászólást.
OV, egy elég érdekes figura. Soha nem szavaztam rá, nem is fogok. A legnagyobb baj, hogy képtelen reális ésszerű döntéseket hozni. Állandóan majmol valakit. Hol az Orosz elnökot, hol az Osztrák jarvány kezelést. Közben vagy hazudik, vagy lövése sincs arról,hogy mit adnak a szájába. Mikor lepaktált az oroszokkal, és hitelt vett fel tőlük az atom projektre, én akkor láttam, hogy ez az ember nem miniszter elnöknek való. Nem látta, vagy nem akarta látni kinek is kötelezi el magát. Egy egész országot, annak megkerdezése nélkül. Nem látta, hogy Oroszországnak pontosan ez a célja. A báb állam létrehozása. Mert Putyin egy nagyob okos ember aki a kgb-nek dolgozott, és hatalmas veszteségként élte meg annó a Szovjetúnió felbomlását, és a nyugati országok feletti befolyásának az elvesztését. Grúzia csatlakozni akart a Natóhoz, meg is kapta ezért a bombázást. Ukrajna is csatlakozni akart az EU-hoz, és a Natóhoz, el is bukta a krím félszigetet.
Visszatérve a járványra. Most is az oroszokhoz, és kínához közelít mert onnan érkezik a tuti jó vakcina. Az mellékes, hogy az EU sokkal megbízhatóbb országoktól akarja beszerezni a vakcinákat.
Kijárási korlátozás. Éljen. Jó és hasznos dolog. Lett volna, ha időben el rendeli a korlátozásokat. E helyett kivárt a véksőkig, és egy másik országot utánoz, ahol jóval másabbak a járványhelyzet miatti gondok. Ha Ausztriában nem segített semmit a korlátozások ebben a formában, itt vajon mit fog elérni vele? Semmit.
Sőtt. Azt meri kijelenteni, hogy 99% az esélye az EÜ-nek.
Egyszó mint száz, jelenleg OV azt sem tudja milyen rendezvémyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!