Ha polgárháború törne ki, te melyik táborba tartoznál?
Figyelt kérdés
Politikailag már nem csak 2 hanem 4 részre van szakadva az ország. Eddig csak a Fideszes-Ellenzéki ellentét feszült. De az állandósult COVID járvány szintén megosztotta az embereket. Vannak akik szerint ezt nagyon komolyan kell venni, gazdaságot nem kímélve, bezárkózva akár évekig karanténba, home office-ban kéne mindenkinek dolgozni, amíg a vírus teljesen el nem tűnik. Tehát ezek az ilyen korlátozás, maradj otthon pártiak. Vannak akik szerint meg ez az egész csak hiszti, a vírus nem több mint egy nátha, ezért nem kéne így szétverni a gazdaságot meg karanténban rohadni meg ez a sok korlátozás meg maszk meg minden. Ezek úgy vannak vele, hogy hagyják őket normálisan élni, korlátozás ellenesek.
Ha eme 4 tábor között konfliktus törne ki, te hova sorolnád magad?
Itt meg a polgárháború....gyávák ahhoz az emberek....
2020. nov. 13. 19:52
4/11 anonim válasza:
ellenállnék az ellenállásnak (IS!)
2020. nov. 13. 19:52
5/11 anonim válasza:
Ez az ország nem 4 részre, hanem ezerre van osztva már évek óta.....
2020. nov. 13. 19:57
6/11 anonim válasza:
Polgarhaboru?! Amikor meg az sem tisztazott, hogy mégis lapos a fold! :)))
2020. nov. 13. 20:06
7/11 anonim válasza:
Én oda sorolom magam, hogy józan ész. A szabadság harcosok meg majd valahol a másvilgon egy darwin díjjal a kezükben nyomhatják
2020. nov. 13. 20:22
8/11 anonim válasza:
Én a Rambo lennék, aki széjjellő mindenkit.
2020. nov. 13. 20:47
9/11 anonim válasza:
Lezárás ellenes. De a Fideszes és ellenzéki lezáráselleneseket is segíteném így növelve a lezárásellenesek győzelmének esélyét. Mert voltaképp engem nem érdekel hogy Fidesz vagy ellenzék csak lezárás ne legyen.
2020. nov. 13. 21:46
10/11 anonim válasza:
Ülnék a hátsómon és néznék valami jó filmet vagy bármit míg más kardoskodik a semmiért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!