Hogy akarja Orbán tömegesen beoltani az embereket, ha jelenleg minden ötödik magyar lenne rá hajlandó?
Miért kell ilyet hazudni??
Kérdező! Nem lesz annyi oltás, hogy mindenkit beolthassanak. Nem lesz kötelező, mert azért ez nem egy világpusztító járvány, és annyi oltás sem lesz. Nem kellene riogatni.
De minek oltatatod be magad ha ugyis mutalodik? Nem véd meg! Minden alkalommal mutalodik. Bill Gates zsebet akarod tömni penzzel vagy mi?
Ne gondoljatok h a régi vedooltasok artalmatlanok! Csak nem hozzak nyivanossagra!
Mit gondoltok mitől van sok autista gyerek meg sok rakos ember?
Szerintem aki itt vedooltasparti meg maszkparti az tuti beepitett ember h ezeket irogassa.
Ja, a német hírszerzés ezredes vagyok, ezért írogatok itt.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Amúgy én támogatnám a szervezett fertőzéseket is. Akik nem akarnak védőoltást, és amúgy egészségesek és fiatalok, azokat megfertőznénk kis mennyiségű koronavírussal, akkora csoportokban, hogy az eü ellátás működjön közben. Utána a megfertőzötteknek 2 hét karantén és 2 negatív teszt és akkor nem kell oltás, viszont nő az átoltottság...
Elég morbid, de ha eltekintünk attól, hogy emberkísérlet gyanús, valószínűleg működőképes lenne, és kevesebb lenne a halott, mint így lett. Igaziból több értelme lett volna június óta ezt csinálni. Ha heti 100 000 embert be tudtunk volna fertőzni (és mivel egészségesek, meg fiatalok, ezért nagyon alacsony az intenzív osztályra kerülési rátájuk, viszont csak önkénteseket), akkor lassan elengedhetnénk a korlátozásokat. Akik nagyon bezárkózás ellenesek, azok szabadon mozoghatnának a többiek meg megvárhatnák a vakcinát.
De valószínűbb, hogy inkább annyira népszerűvé fogják tenni a vakcinát, hogy mindenki beoltatja magát...
A 20% az közel két millió ember. Eléggé tömeges.
Én nehezen tudnám megszervezni.
De, ahogy előjönnek majd az oltatlanokra vonatkozó korlátozások, több lesz az, mint 20 %.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!