Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez várható volt szerintetek a...

Ez várható volt szerintetek a Jobbik részéről?

Figyelt kérdés

[link]

Én bevallom, nem szavaztam a jobbikra (egyik párt híve sem vagyok)de ezt nem gondoltam volna a pártól.

2010. aug. 10. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert állandóan csak pocskondiázzák a Jobbikot, meg tettek olyan kijelentéseket, hogy nem jó a programjuk...Most pedig úgy állítják be magukat, mintha ők váltanák meg a világot...
2010. aug. 10. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:

A nagy Fideszben nem volt annyi realitás és kreativitás, hogy maga kitalálja, hol van a baj, és mit kellene tenni ellene. A mai napig szapulják, égetik a Jobbikot, holott sok dolgot tőlük vettek. 8 éven át játszották az ellenzéki párt szerepét, hozzáteszem undorító módon. Az MSZP bármit akart, a Fidesz gondolkodás nélkül nemet mondott. Nem az ország érdekeit nézték, csak azt, hogy véletlenül se az legyen, amit az MSZP mondd. Ez szánalmas.

A Jobbik sokkal hazafiasabb, hasznosabb ellenzéki politikát folytat. Nem az a fontos nekik, hogy mindenre NEM-et mondhassanak (mint a Fidesznek 8 évig), hanem az,h ogy az országnak jó legyen. És ha Fidesz olyan lépést, olyan dolgot, tervet tűz napirendre, ami az országnak hasznot, miért ne egyeznének bele? Nem hisztizni kell, hogy "jajj nem én lettem a nagy Führer", hanem együttműködni Magyarország érdekében.

Egyébként tapasztalataim szerint aki a Jobbik ellen van, annak valamiben sérti az érdekeit... az vagy nem keresztény, vagy nem fehérbőrű, nem magyar vagy csak simán nem ismeri még a pártot. Vagy elvakult fideszes. :D Sosem felejtem el, a szomszéd asszony falán kinn van Orbán Viktor fényképe. :D

És még valami: érettségin féltem leírni azt a szót, hogy "cigány". Hát milyen ország ez? Komolyan féltem, hogy ezt a szót hivatalos iratban nem szabad leírni, és esetleg megbüntetnek érte. Még a szót is félek leírni... milyen ország ez, ahol félni kell valaminek a kimondásától/leírásától? Árad a liberalizmus... meg a szólásszabadság...

2010. aug. 11. 01:34
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
VONA GÁBOR AZT MONDTA BÁRCSAK VENNÉKK KI A PROGJAMUKAT ÉS HATJTANÁK VÉGRE..
2010. aug. 11. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!