Ez várható volt szerintetek a Jobbik részéről?
Figyelt kérdés
Én bevallom, nem szavaztam a jobbikra (egyik párt híve sem vagyok)de ezt nem gondoltam volna a pártól.
2010. aug. 10. 14:18
1/13 anonim válasza:
A Jobbik előre megmondta, hogy támogatni fogja azokat a törvénytervezeteket, amiket jónak találnak. Szerintem ez a jó ellenzéki politika, nem az, hogy megvétózunk minden javaslatot, amit nem mi nyújtunk be. Sok törvényjavaslatra mondott nemet is, és mindig véleményt alkotnak (a legtöbbet/leghosszabban felszólaló politikusok többsége jobbikos), szóval meg vagyok elégedve az ellenzéki munkájukkal.
Egy jobbikos
2/13 anonim válasza:
A Jobbik nem úgy szavaz, ahogy a Fidesz, hogy "a sajátunkat megszavazzuk, a másikét meg akkor is lehurrogjuk, ha az egyébként tetszik nekünk". A Jobbik megszavazza, ami neki is tetszik. Ilyen meg azért elég sok van, mert a Fidesz nem egyszer megcsinálta azt, hogy a Jobbik javaslatát leszavazta, aztán pár nappal később kicsit módosítva beterjesztik ők is, saját javaslatként, és akkor már megszavazzák ők is. Meg persze a Jobbik is, hiszen az ő javaslatuk volt eredetileg. Az a 40%, amit meg nem szavaztak meg, az a Fidesz által kiprovokált "na, így nem fogja megszavazni a Jobbik, és akkor ezt majd szemre lehet hányni nekik", pl. a gárdisták egy szintbe hozatala a tolvajokkal.
3/13 anonim válasza:
Így van a Jobbik mondta is ami jó azt megszavazza ezért nincs mit kérdezned, egyébként fideszes vagyok de ez nagyon szimpatikus nekem a Jobbiktól későbbikeben együtt is működhetnének csak most a gárda akadályozza ezt még.
4/13 anonim válasza:
A Jobbik nagyon korrektül azt csinálja amit megígért. Így tovább!
5/13 anonim válasza:
ráadásul sok olyat nyújtott be a fidesz, ami a jobbik programjában volt, vagy korábban hangoztatta...
6/13 anonim válasza:
Kérdező, nem értem mi a problémád...Azt mondták a Jobbikosok, hogy minden olyat megszavaznak, amivel egyetértenek...(bár ugye ez meg is érthető, mivel a Fidesz "lenyúlt" egy-két dolgot a Jobbik programjából, vagyis értelemszerű, hogy megszavazzák...)
7/13 anonim válasza:
Már választások előtt nagy előszeretettel lopta a Fidesz a Jobbik programját
8/13 anonim válasza:
És most én kérdezek:
Titeket zavar hogy lopja a programjukat?
9/13 anonim válasza:
"És most én kérdezek:
Titeket zavar hogy lopja a programjukat?"
Igen, zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!