Sok embernek miért fáj a magyarok és a FIDESZ sikere?
Csatlakozom az #1-eshez.
Nem a Fidesz és nem a magyarok sikere.
A fejlődés valóban megkérdőjelezhetetlen.
Mindazonáltal a semmi,az alap és a kijutás a fejlődés...
Ennyit én is elértem már,bár nem fociban.
Ugyanazért, amiért a főnök sem lesz elégedett veled, ha az a fő sikered, hogy megnyered az éves cégek közötti darts bajnokságot, miközben megbízhatatlan vagy, a feladatokat rossz minőségben végzed el, nem tud kirúgni, a problémák megoldása helyett feszültséget keltesz a többi kolléga között, és direkt ellehetetleníted a nem veled egyetértők munkáját, hogy rossz színben tüntesd fel őket. Nyilván érthető, ha valaki ilyennek látja a kollégát, akkor nem fog örülni a sport sikereinek, és nem azért, mert nem lojâlis a céghez.
Ugyanígy nem tudnak örülni az ellenzékiek a foci győzelemnek, mert meghallja és nem az ugrik be, hogy mennyire szuper, hogy kijutottunk, hanem, hogy hány gyerek marad árván, meddig fizetjük vissza a Paksra felvett hitelt, meddig gyengül a forint, hány év múlva vezetnek be olyan rendszert nálunk is, mint Kínában, hány évig fogjuk eltartani az a sok írástudatlant, aki kijött a sulikból 16 évesen stb.
Nem azért, mert nem magyar szellemiségű, hanem mert "túl drágának tartja" a foci győzelem.
Hát ez nem semmi... :)
Még igazat is adnék nektek, ha a válogatott vereségei idején nem pont ti lennétek az elsők, akik azonnal idejönnek hörögni, hogy "na, megint kikaptunk, ezért kellett milliárdokat költeni a focira, meg a stadionokra, Orbán megbukott és takarodjon, bla-bla". Olyankor nem vall beteg elmére belekeverni a politikát, csak most, amikor győzünk és kijutunk? Hm, kedves #1-es? :)
"na, megint kikaptunk, ezért kellett milliárdokat költeni a focira"
Ami engem illet, ne költsünk a focira egyáltalán. Kidobott pénz. Tartsák fenn privát cégek, ha akarják. Kb. annyi jelentősége van, hogy ki nyeri az EB-t, mint az Eurovíziónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!