Honnan ered az a tévhit hogy a magyar egészségügy nem jó?
Hála az Istennek ritkán járok de eddig csak jó tapasztalataim vannak.
Múltkor időpontot kértem szemészetre, már másnapra adtak időpontot.
Igaz adtam egy kis kenőpénzt a hölgynek de ez így korrekt.
"Igaz adtam egy kis kenőpénzt"
Senki sem érzi a kérdésben a szándékos iróniát?
10
Szerintem ott is pont olyanok, csak a feladatok egyszerűbbek. először is kötelezik őket gondolom a vészhelyzetre tekintettel.
Másrészt mi a gyógyítás abban amit csinálnak. Aids és Ebola ellenes gyógyszerekkel é kemény antibiotikumokkal tömik őket és a gyógyításra alkalmatlan lélegeztető gépre kapcsolják őket..Inkább a megsemmisítésre vagy gyilkolásra emlékeztet a dolog..
@9
Ellenben ha elüt az autó a zebrán akkor nem 250millió forint hogy megműtenek, hanem fizeti a tb.
Biztosítás mivoltából ered, hogy akkor a legjobb ha sohasem érte meg neked, mert akkor makk egészséges voltál
#16 Örülök :) Nekem a nagyszüleim kerültek az utóbbi években gyakran kórházba. Sajnos nekem az volt a tapasztalatom, hogy a VIP (15 ezer/éj+háladíj)-es szobába már vinni kell az evőeszközt a wc papírt és a törölközőt. Anyum ott aludt, mert a nővérek este nem elérhetők, hogy egy csípőprotézises beteget kisegítsenek a wc-re este többször, mikor már nem kell katéter.
Csak összehasonlításképp Németországban a külön szoba akkoriban 5000 ft/éj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!