Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki a legrosszabb...

Szerintetek ki a legrosszabb magyar politikus?

Figyelt kérdés

2020. nov. 12. 16:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
80%

2-esnek: "A rendszerváltás óta konkrétan a legnagyobb politikus Orbán Viktor, aki még Oxfordot is megjárta a tanulmányai során."

Orbán (és a hordája) Kádár idejében tanult, majd Soros pénzén kupálódott...

Hát, ezért ilyen hulladékok!

2020. nov. 14. 16:39
 22/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. nov. 14. 20:27
 23/70 anonim ***** válasza:
57%
Egyesek mindig elfelejtik, hogy Gyurcsány-Bajnai időkben volt egy világgazdasági válság, amit NEM Gyurcsány okozott.
2020. nov. 15. 19:31
 24/70 anonim ***** válasza:
85%
Novák Katalin "úriasszony"...Felháborítónak tartom,azt a kijelentését(bár igaz a médiában elhangzottatak nem kell 100%-osan igaznak tartani),hogy csak a dolgozó szülőket támogatják.Én megértem valamelyest, miért is van így, ahogy, mert vannak olyan társadalmi csoportok, akik felelőtlenül válalnak 3-4-5 gyermeket, hogy az utánuk járó ellátásokat kapják,hogy ne kelljen dolgozniuk.DE!Mi van azokkal, akik elveszítik a munkájukat,de mert kisgyermeket nevelnek, nem tudnak elhelyezkedni?Sokan egyedül nevelik, így nem tudnak hajnal 5re járni dolgozni vagy éjjeli műszakot válalni.Felvettetem a helyi képviselőknél a problémát,de nem feltétlen a családtámogatások növelését céloztam meg, hanem inkább azt, hogy a munkáltatókat támogassák,ha kisgyermekes szülőt foglalkoztatnak.Tudom,hogy 3 éves korig van hasonló kedvezmény, de 3 éves kor után is szükség lenne erre, mert akkor is szeretnének a szülők dolgozni, sajnos vannak olyan családok, ahol nincs 2-2 nagypapa-nagymama, vagy ha igen még ők is dolgoznak.Kicsit eltértem a tárgytól, elnézést.Persze a többi is, Kövér Lászlót sem kedvelem, sőt..
2020. nov. 21. 12:43
 25/70 anonim ***** válasza:
73%
Semjén, Kövér, Kunhalmi, Rogán, Halász, Kovács, Volner, Dúró és még sorolhatnám a hulladékokat... ja, és Orbán + Gyurcsány!
2020. nov. 21. 16:47
 26/70 anonim ***** válasza:
53%
Szabó Tímea. Primitív a nő és azt hiszi mindenki hlye, csak ő az ász
2020. dec. 20. 17:45
 27/70 anonim ***** válasza:
44%

Ha félreteszünk minden ideologiat es erzelmet és azt nezzük ki mit csinált számszerüsithetően a gazdasagban, akkor Gyurcsany Ferenc a rendszerváltás utan legkartékonyabb miniszterelnöke Magyarorszagnak.

Jellenleg ellenzéki vezető politikuskent az első szamú akadalya az Orban rezsim levaltasanak, komolyan vehető ellenzéki alternatíva megképzödésenek.

A válasz egyertelmű.

2020. dec. 30. 17:03
 28/70 anonim ***** válasza:
0%

23as nem feljtettem el. A vállsag 2008ban volt. 2002 es 2008 között prosperaló vilaggazdasagi környezet volt es egyik evben se volt rendben a költsegvetes es növekedett az allamadosság.

Erre mondta Gyurcsid hogy "elkurtuk". Ennek a következménye hogy 2008as vallsag hatasara az államcsöd szelere sodrott ország, eladosodott állam, önkormanyzatok es lakossag.

Most vallsag van de kozel se rázza meg annyira az orszagot, az elmult 10 év fegyelmezettebb gazdasag politikajanak.

Egyebkent ez az EUba se vitattják el, a jogállamisagot kérik számon az Orban rezsimen.

2020. dec. 30. 17:14
 29/70 anonim ***** válasza:
100%
#28 az elmúlt 10 évben is egyre növekedett az államadósság. Így ment 20000 milliárdról 32000 milliárdra. Most mivan?
2020. dec. 30. 19:55
 30/70 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a lényeg, hanem a GDP-hez mért százalékaránya.

2020. dec. 30. 19:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!