Igaz lehet-e,hogy karácsonyra már túllehetünk a járvány nehezén?
Orbán szerint karácsonykor már ismét lehet majd nagyobb családi rendezvényeket tartani.
Igaz,még ellenszerünk sincs,és a vakcina széles körben csak tavaszra lesz hozzáférhető.
Egyik reggeli válaszoló vagyok.
Látom, napközben fölébredtek a lepontozók is, pedig szerintem tárgyilagos voltam.
:DD
A járványtagadó meg mindentagadók szellemi képességeiről egy történt, mondom ezt azoknak pl. 27-29, aki itt próbáél velük ép józan eszű érveket felhozni, meg rákényszeríteni őket valami gondolkodásra, szóval én találkoztam itt egy udvari bolonddal, aki konkrétan közölte, hogy a maszk tönkreteszi az immunrendszert, mert megvéd mindenféle, baktériumtól meg portól, de a koronavírustól nem! Sőt közölte, hogy az ő étele és itala -már ha a logikáját követjük nem is érintkezik porral, mert az úgy a levegőben nincsen szerinte, és mindenki 0-24-ben maszkot hord...
mikor rámutattam, mekkora hülyeséget beszél, jött a sivalkodás, hogy érvelésihibaérvelésihiba, igen van érvelési hiba, nála, csak nem akarta elfogadni.
Tehát értitek, ezek ennyire hívők, ezek hinni akarnak abban, hogy nekik van igazuk, valakinek hiszik magukat azáltal, hogy "megfejtik a nagy gazdaccaágivilágháttérösszeesküvést" -ezt itt is láttuk- közben meg buták, tájékozatlanok. Ennyi, ettől hiszik magukat valakinek, hogy nekimenetnek náluk okosabb emberek munkásságának.
47
Nem is az itt a fő kérdés, hogy mi lesz nyitva és mi nem lesz... kit érdekel?
Viszont a sok zöld egyértelműen mutatja, hogy az emberek jó része be is tartja a dolgokat, de észszerűen próbál gondolkodni, miközben a médiumok a forgószínpad növekvő sebességével kavarják a sz@rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!