Mi lesz a következő észszerűtlen korlátozás amit bevezet a kormány?
Napról napra elborultabbak, és kellemetlenebbek az új intézkedések. Az éjszaki kijárási tilalom után még bevezetni, hogy közterületen is kötelező a maszk, ez mindennek a teteje. Vajon hova fogják még ezt fokozni?
Nekem lenne pár ötletem, ami szerintem biztos, hogy az ő tarsolyukban is ott van:
Beszélgetés megtiltása. Kommunikáció innentől kezdve max online formában működjön. Szavakat senki sem ejthet ki a száján. Mindenkit poloskázzanak be, vagy legyenek az emberek mikrofonnal felszerelve, így felügyeljék, hogy mindenki betartja-e a szabályt. Aki ezt megszegi, a kiejtett szavak/mondatok mennyiségének függvényében szabjanak ki rá pénzbüntetést.
Maszk otthon is. Ne csak közterületen, hanem otthon is mindenki hordja a maszkot 0-24-ben. Alvás alatt, sőt még evés közben is. Valahogy tuszakoljuk be alatta a falatot. Sőt, inkább ne is együnk. Úgyis túlfogyasztás van, és rengeteg az elhízott ember. Minden lakóhely legyen bekamerázva, így felügyeljék a betartását. Ha a covid már így is tönkretette az életünket, csináljunk legalább valóságshowt belőle.
Közösülés korlátozása. Nyilván mivel családbarát a kormány teljesen nem tilthatja meg, de csak heti egyszer engedélyezett, és csak igazolt párkapcsolatban élőknek.
Ezek jutottak eszembe, vajon mikor fogunk eljutni idáig?
Szerintem eddig nem kellemetlen egyáltalán.
Az idősávot hozhatnák vissza, legalább heti pár napra.
"Nem lesz több, mert már csökken a napi új esetszám."
A korlátozás nem függ össze a napi esetszámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!