Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pár tízezer veszélyeztetett...

Pár tízezer veszélyeztetett miatt miért kell romba dönteni 10 millió ember életét?

Figyelt kérdés
Ráadásul a pár tízezer veszélyeztetett így is úgy is el fogja kapni csak lassabban. Ha nem megy át mindenkin akkor még jön a 3,4,5. Hullám.
2020. nov. 10. 01:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
20: Igaz, én inkább a megszűnés előtti kb. 10-15 év sorkatonaságára céloztam.
2020. nov. 10. 11:59
 22/27 A kérdező kommentje:
De így is úgy is átmegy minden emberen előbb utóbb, akkor minek romba dönteni az egész gazdaságot hogy aztán mindenki éhenhaljon?
2020. nov. 10. 13:44
 23/27 anonim ***** válasza:
56%
2006-2008-ban is romokban volt a gazdaság de simán felállt onnan. Gazdasági válságok jönnek mennek. Simán talpra fog ebből is állni.
2020. nov. 10. 13:51
 24/27 anonim ***** válasza:
36%

Hát azért nem ilyen lazán 23-as, de igen, talpra fog.

Ezt a frázist amit itt 22-esbe letolsz kérdező, annyi ember csattogtatja, mert hallotta valahol, és jól hangzik, magától pedig nem tud értelmes gondolatot szülni.. miért halna éhen? Előbb utóbb mindenkin átmegy, igen.. az a nem mindegy, hogy oltóanyag beadás előtt vagy után. "Csak" párszázezer halott a különbség, így már érted? És mégis mire alapozod, hogy mindenki éhenhal? Nem állt le a termelés, csak a megszokottnál szűkösebb erőforrásokkal kell gazdálkodnunk, ennyi.

2020. nov. 10. 14:05
 25/27 anonim ***** válasza:
50%

24#

23-as vagyok. Ok. 10 év kellett hozzá. 2018-ra érte el Magyarországon a 2008-os GDP értéket. Mivel igen gyenge lábakon állt az innováció nélküli bedolgozó iparunk. Innovatív országokban ennél sokkal gyorsabban ment a talpra állás. Jó maradjunk akkor Magyarországon.

A 2008-as (2006-ot kihagyva a sorból) válság alatt és utána se ment le a hazai GDP a 2006-os szint alá. Vagyis 10 év kell magyar helyzet helyreállításához.

"Ezt a frázist amit itt 22-esbe letolsz kérdező, annyi ember csattogtatja"

Mivel adatok támasztják alá. Olyanok amikről láthatólag fogalmad sincs mégis retek okosnak képzeled magad. Akkor kicsit tanítalak.

Az USA GDP-je 2008-ban 16.2681 milliárd dollár volt, A válság miatt ez 2009-ben lement 15,8259 milliárd dollárra. 2010-ben pedig 16,6113 milliárd dollár volt, azaz semmi perc alatt túl voltak a gazdasági válságon. Pedig az ö ingatlan buborékuk beszakadása miatt indult el 2008-as válság.

"... mert hallotta valahol"

Nem ártana ha figyelnél, hogy halld valahonnan, mert elkepesztő kis tudással akarsz itt okoskodni.

".. és jól hangzik, magától pedig nem tud értelmes gondolatot szülni.. miért halna éhen? "

Kérlek az értelmes gondolatot egy időre ne használd, mert abból nagyon kevés van neked.

Ki írt éhenhalásról? Ezt kifejthetnéd.

2020. nov. 10. 14:44
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 25.

Nem állok le veled veszekedni, de egyrészt az első mondatom szólt neked csak.

És ki beszélt éhenhalásról? Azt hiszem végig kellene olvasnod a 22es kommentet (segitek, a legutolsó szó)

Az, hogy személyeskedésbe fordítod és megpróbálsz megalázni nagyon kis IQ-ra vall. Az, hogy csodálatosan használod a Wikipédiát egy dolog.

Talán úgy, hogy közgazdasági egyetemet végeztem ad némi indokot arra, hogy elhihessem, van némi icipici fogalmam a témáról. A GDP alakulásai pedig az USA és Magyarország tekintetében mások. De mégcsak meg sem támadtam a gondolatmenetedet, csak annyit jegyeztem meg hozzá, hogy bár nem csettintére megy, de igazad van.

Kérlek kerüld a személyeskedés, mert téged alacsonyít le.

Üdvözlettel:

Az, akinek ezt a gyönyörű "esszét" szántad

2020. nov. 10. 14:56
 27/27 anonim ***** válasza:
#23 Ahogy már előttem írták, a 2008-as válságból 10 év alatt álltunk talpra, és annak a válságnak a szintjét már most túlhaladtuk. Ami most van, az csak az 1929-es válsághoz hasonlítható, és több emberéletet fog követelni, mint a koronavírus.
2020. nov. 10. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!