Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pár tízezer veszélyeztetett...

Pár tízezer veszélyeztetett miatt miért kell romba dönteni 10 millió ember életét?

Figyelt kérdés
Ráadásul a pár tízezer veszélyeztetett így is úgy is el fogja kapni csak lassabban. Ha nem megy át mindenkin akkor még jön a 3,4,5. Hullám.
2020. nov. 10. 01:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%
Miért, neked romba dőlt az életed? Hát, erre mondják Romániában, hogy szopecsku!!!!!!!!!!!
2020. nov. 10. 06:52
 12/27 anonim ***** válasza:
35%
Nem a pár tízezer veszélyeztetett miatt, ez csak ürügy. Idénre egyébként is világgazdasági válságot terveztek a világ vezetői (nem a kormányokra gondolok), a vírus csak ürügy hozzá. A céljuk az, hogy minél több kis cég csődbe menjen, és ezáltal még nagyobb piaci részesedésre, illetve még nagyobb hatalomra tegyenek szert. Magyarországon a vendéglátás és a szórakoztatás az egyedüli ágazatok, amikben még nem ők dominálnak, hanem a magyarok; ezen akarnak változtatni, és ezért véreztetik ki ezeket az ágazatokat.
2020. nov. 10. 08:06
 13/27 anonim ***** válasza:
41%
Mert az emberiség hagyja, hogy pár barom ott a piramis tetején totál hülyének nézzen, és úgy irányítson, mint a bábukat. Azért.
2020. nov. 10. 08:21
 14/27 anonim ***** válasza:
42%
Azért mert itt szerintem (majdnem) mindenkinek van a családjában a "pár tízezer veszélyeztetett"ből akikről tudjuk hogy mindig is nagy szenvedélyük volt nem egy lélegeztető gépen több hét szenvedés után megfulladni, és mivel itt szerintem (majdnem) mindenkibe szorult egy kis empátia úgy érezzük mi lenne ha tennénk az ellen hogy ez megtörténjen velük.
2020. nov. 10. 09:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

pár tízezer túlzás, mert már minden 4~5. ember beteg vagy átesett rajta, csak esetleg nem tudja.

Pl. én se tudtam hogy átestem, egész addig amíg nem kellet letesztelniük mint kontakt személy családtagját, és kiderült, hogy negatív vagyok, de antitest megtalálható a vérembe. Tehát az elmúlt 1-2 hónapban átestem rajta.

2020. nov. 10. 09:36
 16/27 anonim ***** válasza:
40%

Romokban van az életed azért mert pár hónapig így kell élned?

Sorkatonaság esetén ennél sokkal de sokkal nagyobb "rabságban" élnél.

2020. nov. 10. 10:20
 17/27 anonim ***** válasza:
70%
Aki szegény az annyit is ér
2020. nov. 10. 10:49
 18/27 anonim ***** válasza:
71%

Gyerekek!

Annyira fosik itt mindenki!

Nem érdekes, hogy amióta van a koronavírus hülyítés, nincs influenzás, meg rhinovírus, meg egyéb más megfázás?

Csak koronavírus?

Nem a maszkot kell felhozni , mert ahogy a koronavírust elkapod maszkkal úgy az influenzát meg a többi vírust is ami náthát és infleunza szerű tüneteket okoz.

Eddig is volt három fajta koronavírus ami itt volt mindig is a levegőben.Ezeket is elkapták eddig az emberek, ez volt az influenza szezon utolsó periódua.Általában december végén kezdődött és a normál influenza a és b vírussal március áprilisban köszönt el.

Most kibűvült akör a negyedik koronavírussal, ennyi a helyzet.

De mivel tervebe volt megint egy gazdasági világválság előidézése, kellett egy ürügy, mert anormál ember nem szokokanyalokázta volna csak úgy be a válságot, hanem itt az újabb vírus.

Mindenki nyomja a használj maszkot, megmindmeghalunk, azt az emberek legnagyobb része köhög kettőt azt ennyi volt a vírus.

2020. nov. 10. 10:53
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
16: A katonaságban nem kellett maszkot viselni és volt rendszeres eltáv.
2020. nov. 10. 10:54
 20/27 anonim ***** válasza:
68%

19

"A katonaságban nem kellett maszkot viselni és volt rendszeres eltáv."

Mondjuk nekem 3 eltáv volt 1 év alatt. Öreg katonaként az utolsó fél év meg volt plusz 4 eltáv. Rohadtul nem rendszeres. Azért el kellett századkihallgatás során sorakozni és engedélyt kérni. Amire a válasz az volt 90%.ban: Nem engedélyezem!

Volt maszkviselés, vegyvédelmis voltam. De inkább viseltem volna maszkot mint 2 óránként az őrparancsnok a talpamba rúgott, hogy őrségváltás ébresztő.

2020. nov. 10. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!