Pár tízezer veszélyeztetett miatt miért kell romba dönteni 10 millió ember életét?
pár tízezer túlzás, mert már minden 4~5. ember beteg vagy átesett rajta, csak esetleg nem tudja.
Pl. én se tudtam hogy átestem, egész addig amíg nem kellet letesztelniük mint kontakt személy családtagját, és kiderült, hogy negatív vagyok, de antitest megtalálható a vérembe. Tehát az elmúlt 1-2 hónapban átestem rajta.
Romokban van az életed azért mert pár hónapig így kell élned?
Sorkatonaság esetén ennél sokkal de sokkal nagyobb "rabságban" élnél.
Gyerekek!
Annyira fosik itt mindenki!
Nem érdekes, hogy amióta van a koronavírus hülyítés, nincs influenzás, meg rhinovírus, meg egyéb más megfázás?
Csak koronavírus?
Nem a maszkot kell felhozni , mert ahogy a koronavírust elkapod maszkkal úgy az influenzát meg a többi vírust is ami náthát és infleunza szerű tüneteket okoz.
Eddig is volt három fajta koronavírus ami itt volt mindig is a levegőben.Ezeket is elkapták eddig az emberek, ez volt az influenza szezon utolsó periódua.Általában december végén kezdődött és a normál influenza a és b vírussal március áprilisban köszönt el.
Most kibűvült akör a negyedik koronavírussal, ennyi a helyzet.
De mivel tervebe volt megint egy gazdasági világválság előidézése, kellett egy ürügy, mert anormál ember nem szokokanyalokázta volna csak úgy be a válságot, hanem itt az újabb vírus.
Mindenki nyomja a használj maszkot, megmindmeghalunk, azt az emberek legnagyobb része köhög kettőt azt ennyi volt a vírus.
19
"A katonaságban nem kellett maszkot viselni és volt rendszeres eltáv."
Mondjuk nekem 3 eltáv volt 1 év alatt. Öreg katonaként az utolsó fél év meg volt plusz 4 eltáv. Rohadtul nem rendszeres. Azért el kellett századkihallgatás során sorakozni és engedélyt kérni. Amire a válasz az volt 90%.ban: Nem engedélyezem!
Volt maszkviselés, vegyvédelmis voltam. De inkább viseltem volna maszkot mint 2 óránként az őrparancsnok a talpamba rúgott, hogy őrségváltás ébresztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!