Ugye most nem lesz #maradjotthon kampány?
Figyelt kérdés
Tavasszal már a töke tele lett vele mindenkinek, remélem, hogy most nem kezdik el vele hergelni az embereket.2020. nov. 9. 22:26
1/20 anonim válasza:
Pedig milyen jól tudnak a haverok keresni rajta... szal lehet mégis lesz!
2/20 árokpart válasza:
Nem hinném, mert a második hullám lefolyását tekintve szerintem előrébb vagyunk, mint amikor tavasszal az első hullám idején március közepén bevezették a korlátozásokat. Akkor a legelején voltunk. Most meg ha megnézed pl. Csehországban már október eleje óta korlátozások vannak, lényegében mi voltunk az utolsók akik most bevezettük.
3/20 anonim válasza:
Nem. Most már annál lényegesen durvább dolgok jönnek.
4/20 anonim válasza:
Amilyen "jól" állunk a járvány elleni harcban most #maradjéletben kampány lesz.
5/20 anonim válasza:
Reméljük újra megjelennek az "én nem maradhatok otthon mert pizzafutár vagyok"-féle profilképek.
6/20 anonim válasza:
"Amilyen "jól" állunk a járvány elleni harcban most #maradjéletben kampány lesz.+
A válasz korrekt.
8/20 anonim válasza:
Remélem ehhez nem kellesz megint majd egy Nemzeti Konzultációt életre kelteni...
9/20 anonim válasza:
Az egyik fehérvári rádióban megint előkerültek a maradjotthon zenék, de szerencsére csak éjszaka.
10/20 anonim válasza:
Miért, abbamaradt egyáltalán, még mindig ott az ujságokban a teli oldalas kék hátteres reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!