Mi a véleményed arról, hogy Orbán Viktor szerdától bezáratja az iskolákat? Helyes döntésnek tartod ezt?
Szerintem sz*r döntés
Én középiskolás vagyok és vannak szakmai gyakorlati órák. Ezeket lehetetlen tanulni otthonról.
Öreg, még elöted az élet.
Lesz még időd tanulni eleget.
Szerintem màr megint hoztak egy koncepció nèlküli szabályt. Szeptemberben fel kellett volna ajánlani ötödik osztálytól, hogy az iskola eldönthesse, hogy távoktatásra àll-e át.
Nyilván nem ugyanolyan fontos egy nagyvárosi elit gimnáziumban, ahol a gyerekeknek év elején a kezébe adják a tabletet, hogy ez az iskolai tablet, a többit csak otthon használhatod, mint egy falusi iskolában, ahol az osztály 12 gyerekből áll, akiknek netük sem biztos, hogy van otthon. Ha az előbbiek a távoktatás mellett döntenek szeptemberben, akkor lehet, hogy az utóbbiaknak teljesen felesleges, mert megállítják a járványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!