Lehetséges, hogy Soros György a kijárási tilalmat kihasználva az éj leple alatt meg próbálja majd becsempészni a migránsokat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 12:54
A kérdező szavazást indított:
Teljesen biztos
Valószínű
Nem valószínű
Teljesen kizárt
17 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem kellene ennyire provokálni! Főleg nem ilyen idióta kérdéssel!
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Ezt mondhatnánk mi is nektek, lipsik!
2020. nov. 9. 12:58
7/10 anonim válasza:
A kérdés jelentve lett, remélem eltüntetik az ilyen provokáló barmokat az oldalról.
8/10 anonim válasza:
A minap is láttam, ahogy szaladt a szürkületben és a SAJÁT HÁTÁN cipelt 3 afgánt meg 4 líbiait! Én nagyon félek!
9/10 Andizsuzsi válasza:
"Ezt mondhatnánk mi is nektek, lipsik!"
Mintha Sorossal meg a migránsokkal nem a "lipsik" szoktak volna riogatni. Majd kiplakátoljuk, hogy "Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kijárási tilalmunkat."
10/10 anonim válasza:
Hát... én nem akarok utalni semmire.... de valamiért vannak azok a katonák az utcán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!