Most tényleg távoktatás és kijárási tilalom lesz? Vagy ez valami vicc?
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 10:58
31/43 anonim válasza:
Azok nem zartak be es voltak mutyizva uzemeltetve, amik vagy eleve feketen mukodtek, vagy mas jellegu szolgaltatast is uzemeltettek.
32/43 A kérdező kommentje:
400 ezerből lehetne felszerelést venni
250 kg súly
Erőkeret
Fekpad
2020. nov. 9. 14:25
33/43 anonim válasza:
En csak 2x 45kg egykezest vettem meg egy 15 kilos rudat. Kb. 70 ezerbol kijott az egesz. A szintentartashoz nem kell 400 ezerert keretet meg negyed tonna sulyt venni.
34/43 A kérdező kommentje:
Guggolni/felhúzni hogyan fogok?
Elgyengülők
2020. nov. 9. 16:27
35/43 anonim válasza:
Guggolni meg felhúzni sehogy, bár épp készülök venni egy guggoló-fekvenyomó állványt, plusz 20-30 kiló súlyt, úgy már 120-140 kilóval elbohóckodok. Felhúzást meg csinálom merev lábbal egykezessel. Egyébként nem gyengülsz el. Én is azt hittem, de nem volt 3 hét mire a tavaszi összesen 4 hónap kihagyás után visszajött az erőszint. Nem kell befosni mert pár hónapig nem tudsz teremben edzeni, felhúzni meg guggolni. Az ízületeknek még jót is tesz egy kis regenerálódás.
36/43 A kérdező kommentje:
Szteroidkúrámmal mi lesz?
2020. nov. 9. 21:37
37/43 anonim válasza:
Hát öreg. Cseréld le a sustát szép lassan kamagrára, most a rossz lányokon lesznek akciós sunák dögivel. :D :D
38/43 anonim válasza:
Komolyan ki érti ezt? Eddig naponta azt kérdezték az emberek mikor szigorítanak végre, most itt van, hát rögtön jön az, hogy miért kellett ez?
39/43 A kérdező kommentje:
Ki kérdezte? Pont azt láttam mindenhol, hogy senki sem akar szigorítást
2020. nov. 10. 00:03
40/43 anonim válasza:
Emberek, oktatás és politika részleten mindenhol találtam iylen kérdéseket, hogy ennyi és ennyi az uj beteg mikor szigorítanak, mikor lesz digitális oktatás, mikor zárnak be ismét az éttermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!