Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most tényleg távoktatás és...

Most tényleg távoktatás és kijárási tilalom lesz? Vagy ez valami vicc?

Figyelt kérdés

2020. nov. 9. 10:58
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
73%

Nem olyan nagy probléma ez. Át kell csak szokni. Mi haverokkal mindig este 6-kor kezdünk piázni hétvégente és általában éjfélre kidőlt mindenki.

Már át is tettük az ehetit délután 1-re, hogy este 8-ig patikán kibulizzuk magunkat. :D

2020. nov. 9. 11:56
 22/43 anonim ***** válasza:
38%

Szerinted hol van nagyobb esély találkozni a koviddal?

1. Egy rendezett gimnáziumban, ahová hőmérés, fertőtlenítés nélkül be sem léphet pár száz diák.

2. Egy nagy Tesco-ban, Interspar-ban, ahol több ezer, mindenféle (pl. hajléktalan) ember megfordul, nem tartják be az 1,5 meter távolságot sem a kasszánál.

Elég lett volna a gimnáziunokat korlátozni, pl. Napi reggel 8-tól 12-ig, és a fontosabb órakat megtartani. Pl. Az érettségi tantárgyakat: magyar, matek, angol, töri.

2020. nov. 9. 12:03
 23/43 A kérdező kommentje:

Nem a nép bulizta ki a bezárást, hisz pont hogy senki nem akarta.

Az edzőtermek tavasszal nem zártak be!!

2020. nov. 9. 12:05
 24/43 anonim ***** válasza:
0%
érettségi tárgyak?4? mivan?? és a választott tárgy?
2020. nov. 9. 12:07
 25/43 anonim ***** válasza:
18%

#22 Szerintem a gimnáziumban nagyobb eséllyel össze lehet szedni valamit, mert egész nap nem tudsz odafigyelni rá, 1) hogy legyen rajtad maszk 2) kezet moss, mielőtt a szádba vennéd a kezed, míg azért ezt az ép elméjű emberek nagy része egy fél óráig meg tudja ugrani.

Amúgy az összehasonlítás nem jó, nem tudod bezárni a Tesco-t és az Interspart, mert nincs 10-14 napi élelmiszer tartaléka az embereknek és pánik lesz.

2020. nov. 9. 12:08
 26/43 anonim ***** válasza:
91%

Most már mindegy. Csak én olyan helyzetben vagyok, hogy jobb lett volna nekem bemenni a középiskolába, mint az online tanulás.

De elfogadom a kormány döntését, talán valami jó is kisülhet belőle. Nem idegesítem magam.

2020. nov. 9. 12:12
 27/43 anonim ***** válasza:
36%
Remélem, komoly, mert viccnek durva lenne, hogy egy jelentéktelen nátha miatt tönkreteszik magyar vállalkozások ezreit.
2020. nov. 9. 12:39
 28/43 anonim ***** válasza:
48%

"érettségi tárgyak?4? mivan?? és a választott tárgy?"

Az mindenkinek más, ezért az 5. tantárgyról nem lehetett volna dönteni.

2020. nov. 9. 13:08
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

Tavasszal is zarvavoltak az edzotermek. Egyeb irant vilagjarvany van, eppen ezert en pl. marciusban beszereztem par eszkozt otthonra hogy tudjak edzeni. Varhato volt a 2. hullam, varhato 3. hullam is ugyan ugy tavasszal, mint tavaly.

Vegyel par sulyzot otthonra szinten tartashoz, nem a kovetkezo 1-1,5 evben fogod kipattintani magad a termekben.

2020. nov. 9. 13:15
 30/43 A kérdező kommentje:
Nem zárt be tavasszal
2020. nov. 9. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!