Most tényleg távoktatás és kijárási tilalom lesz? Vagy ez valami vicc?
Nem olyan nagy probléma ez. Át kell csak szokni. Mi haverokkal mindig este 6-kor kezdünk piázni hétvégente és általában éjfélre kidőlt mindenki.
Már át is tettük az ehetit délután 1-re, hogy este 8-ig patikán kibulizzuk magunkat. :D
Szerinted hol van nagyobb esély találkozni a koviddal?
1. Egy rendezett gimnáziumban, ahová hőmérés, fertőtlenítés nélkül be sem léphet pár száz diák.
2. Egy nagy Tesco-ban, Interspar-ban, ahol több ezer, mindenféle (pl. hajléktalan) ember megfordul, nem tartják be az 1,5 meter távolságot sem a kasszánál.
Elég lett volna a gimnáziunokat korlátozni, pl. Napi reggel 8-tól 12-ig, és a fontosabb órakat megtartani. Pl. Az érettségi tantárgyakat: magyar, matek, angol, töri.
Nem a nép bulizta ki a bezárást, hisz pont hogy senki nem akarta.
Az edzőtermek tavasszal nem zártak be!!
#22 Szerintem a gimnáziumban nagyobb eséllyel össze lehet szedni valamit, mert egész nap nem tudsz odafigyelni rá, 1) hogy legyen rajtad maszk 2) kezet moss, mielőtt a szádba vennéd a kezed, míg azért ezt az ép elméjű emberek nagy része egy fél óráig meg tudja ugrani.
Amúgy az összehasonlítás nem jó, nem tudod bezárni a Tesco-t és az Interspart, mert nincs 10-14 napi élelmiszer tartaléka az embereknek és pánik lesz.
Most már mindegy. Csak én olyan helyzetben vagyok, hogy jobb lett volna nekem bemenni a középiskolába, mint az online tanulás.
De elfogadom a kormány döntését, talán valami jó is kisülhet belőle. Nem idegesítem magam.
"érettségi tárgyak?4? mivan?? és a választott tárgy?"
Az mindenkinek más, ezért az 5. tantárgyról nem lehetett volna dönteni.
Tavasszal is zarvavoltak az edzotermek. Egyeb irant vilagjarvany van, eppen ezert en pl. marciusban beszereztem par eszkozt otthonra hogy tudjak edzeni. Varhato volt a 2. hullam, varhato 3. hullam is ugyan ugy tavasszal, mint tavaly.
Vegyel par sulyzot otthonra szinten tartashoz, nem a kovetkezo 1-1,5 evben fogod kipattintani magad a termekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!