Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikortol adhatjak be maguknak...

Mikortol adhatjak be maguknak az emberek Magyarorszagon a vakcinat?

Figyelt kérdés
Orban azt mondta Decemberre varhatok az elso vakcinak megerkezese. Akkor olyan januar korul lehet majd?

2020. nov. 8. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Èn nem fogom beoltatni magam. Oltsa be magát ez a orbànka ha olyan orvos fèle xd . Egy kkkkk diktàtor azt kèsz. Elegem van ebből a oltàstervtől.
2020. nov. 8. 22:00
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Magának senki nem adhatja be a vakcinát.

Hallgasd meg rendesen hogy mit mondott Orbán! Szépen elmondta azt is benne, hogy milyen időhatárok azok amik most láthatóak HA a vakcinák jók lesznek.

3/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem fog elég érkezni, az max tesztelésre lesz elég. Inkább nyár körül lesz bárki számára elérhető.
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Én se fogom beoltatni magam.

H1N1 is mekkora para volt... Akkor se oltattam be magam nem lett semmi bajom

2020. nov. 8. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Hát... abból a vakcinából amit Orbán rendelt, az orosz vakcinával én be nem oltatom magam.
2020. nov. 8. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
39%

Egyelőre semmi konkrétumot nem mondtak.

Van vagy tízféle vakcina, amivel folynak a kísérletek. És mi melyikből rendeltünk? Azt mikorra ígérték? Erre konkrét választ sose mondanak.

Szerintem ők se tudnak sokkal többet, mint mi. Persze próbálják tartani a lelket az emberekben, ami érthető, mert kb. most omlik össze az egészségügy, másoknak most lesz elegük a korlátozó intézkedésekből, egyes ágazatok teljesen ellehetetlenültek szeptember óta, mellékesen az oktatást is csak hellyel-közzel tudják offline állapotban tartani.

2020. nov. 8. 22:18
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Még nincs vakcina sehol.

Kísérletezgetés van. Lehet, hogy decemberre kész a prototípus, lehet, hogy áprilisra, lehet, 2023-ra,és lehet, hogy soha. (Lásd AIDS)

2020. nov. 8. 22:21
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Majd a Német vagy Angol vakcina. Az biztonságos lesz. Oroszt köszönöm nem!
2020. nov. 8. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz. Ha a nyugati protokoll szerint tesztelt vakcina érkezik, akkor is valszeg várni kell több hónapot, mire nagyobb mennyiségben elérhető lesz, de szép lassan aki akar, az szerintem hozzáférhet majd. Ha kínai/orosz érkezne, úgy először csak III. fázisú tesztek kezdődhetnének itthon, illetve sürgősségi mennyiség állna rendelkezésre az eü dogozóknak. Ez utóbbi vakcináknál semi bizonyíték nincs a hatásosság és biztonság tekintetében, azért belátható, a Pfizer/Aztrazeneca/Moderna/Novavax stb. fejlesztéseire jóval inkább jellemző a transzparencia. Az Aztrazeneca esetében még egy placebot kapó és utána covidban elhunyt beteg esetét is a nagyvilág elé tárták.

Én Angela Merkelnek inkább hiszek mint Orbánnak. És előbbi jelezte a minap, hogy már közel az első vakcinák törzskönyveztetése.

Ami a gyorsaságot illeti: furcsa, én 1,2 millió ember halála, a covid hosszútávú egészségre káros hatásainak egyértelművé válása, az eü rendszerek túlfeszítettsége és a társadalmi és gazdasági életünk lebénulása után már nem tudom már azt mondani, hogy indokoatlanul gyors lenne a vakcinafejesztés. Már 10 hónapja azonosították és osztották meg a vírus szerkezetét, kézzel fogható eredmény pedig még mindig nincs. Amióta jó sok ismerősöm megfertőződött és 1-1 rokonuk is elhunyt már, hirtelen sokan vakcinapártiak lettek, kortól függetenül - előtte ugyanúgy nyilatkoztak, mint az előttem szólók.

2020. nov. 9. 08:11
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Fent van a hvg n,hogy a Pfeizer oltoanyaga 90%os hatekonysagu. Sanofi,Pfeizer,GSK oltoanyagat be mernem adatni.
2020. nov. 9. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!