Fortissima Finguss kérdése:
Bízhat e a magyarországi lakosság az vírusoltásban, ha...Azért lépett ki az USA a WHO-ból hogy az esetlegesen mérgezett védőoltások miatt kialakuló hullahegyekért ne kelljen felelősséget vállalnia? És játszhassa a jó fiút?
Figyelt kérdés
Az esetlegesen mérgezettet nagyon jó indulatúan írtam figyelembe véve egyesek érzékenységét...De azért ha mindenki belegondol, hogy találgatással alkalmaznak AIDS, EBOLA és ki tudja milyen injekciókat, és az idő is kevés, tehát a felelősség előre elhárítása eléggé nyilvánvaló igyekezet...Az USA hatalmi technikái mindig az áldozat szerepét játszották eddig is...1-2 világháború, Disznó öböl Vietnám stb.2020. nov. 8. 10:12
11/18 Lazy Lover válasza:
Ezen én is gondolkodtam milliárdokért épül stadion ami vissza se hozza az árát valami oka csak van
12/18 anonim válasza:
És ott az USA, ott nyíltan katasztrófavédelmi táboroknak nevezik ezeket és dugig van koporsókkal. És akkora számban épültek, hogy szinte a teljes lakosságot be tudnák fogadni, miért öltek volna bele dollárcsilliárdokat ha nem eleve készültek volna valamire? Óvóhelyeket sem épít senki békeidőben ilyen méreteben és mennyiségben, mert idővel minden lerohad. A személyes véleményem az, bár alátámasztani nem tudom, hogy ezeknek már a tervezésekor tudták azt is hogy mikor és mire fogják felhasználni.
13/18 anonim válasza:
Szerintem aki figyel simán látja ,hogy már régóta készültek az egészre
14/18 anonim válasza:
Na látod. Épülnek ezek a táborok és véletlenül hopp épp jön egy vírus. Elég nehéz nem észrevenni az összefüggést. De látod van aki még azt kérdi bízhatunk-e az oltásban. Én 100%-ban bízok. Amire tervezték azt be fogja teljesíteni. És hogy mi erre a bizonyíték? Ha védőoltás lenne azzal a céllal, hogy valaki is túlélje talán évtizedekig is eltartana mire kész van. Ha csak simán eloltani akarnak elég két év. Nekem nincs kétségem, hogy megbízható lesz. :)
15/18 anonim válasza:
Pontosan ,én viszont úgy gondolom már régen előre kész volt az is amit megkapunk oltásként,hiszen arra amire tervezték biztos tökéletes lesz
16/18 anonim válasza:
De nem tudhatod mire tervezték valójában az oltást. Biztos vagy benne, hogy a vírus ellen való, hogy nincs egy mögöttes szándék?
17/18 anonim válasza:
Én is erre gondoltam igen amit írsz,szerintem amúgy a higiénés viszonyok javulásával ,és ha nem fűvel fával vagyok nincs is szükség oltásra
18/18 anonim válasza:
Na, hogy birjátok oltás nélkül? Jól sejtem hogy még nem kaptatok egyet sem? ( Ha vannak, akkor a gyermekeiteket sem oltatattátok be kb. 1 év alatt 6x, ugye?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!