Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bízhat e a magyarországi...

Fortissima Finguss kérdése:

Bízhat e a magyarországi lakosság az vírusoltásban, ha...Azért lépett ki az USA a WHO-ból hogy az esetlegesen mérgezett védőoltások miatt kialakuló hullahegyekért ne kelljen felelősséget vállalnia? És játszhassa a jó fiút?

Figyelt kérdés
Az esetlegesen mérgezettet nagyon jó indulatúan írtam figyelembe véve egyesek érzékenységét...De azért ha mindenki belegondol, hogy találgatással alkalmaznak AIDS, EBOLA és ki tudja milyen injekciókat, és az idő is kevés, tehát a felelősség előre elhárítása eléggé nyilvánvaló igyekezet...Az USA hatalmi technikái mindig az áldozat szerepét játszották eddig is...1-2 világháború, Disznó öböl Vietnám stb.

2020. nov. 8. 10:12
A kérdező szavazást indított:
Igen Az USA a várhatóan nagy számú halottak miatt ugrott ki szeretett WHO programjából
Nem, nem a felelősség elhárítása miatt nem fizeti be a 2021-es hozzájárulást a WHO-nak
17 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Olvass utána miért lépett ki az USA a WHO-ból. (Azért, mert az elnök szerint asszisztált Kínának a járván eltitkolásához)
2020. nov. 8. 10:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Az USA teljes befolyása alatt álló szervezet miért tett volna ilyet ura és parancsolója engedélye nélkül...Ez a kifogás csak nyafogás, csak a bolondok meg a fizetett firkászok fogadják el.
2020. nov. 8. 10:22
 3/18 Lazy Lover ***** válasza:
57%
1 vakcina kidolgozása legalább 10 év fizikai képtelenség hogy lesz ellenszer adassa be akinek 10 anyja van a kínai sz@rt nem bízhat de a sok ostoba úgy is be adatja
2020. nov. 8. 10:31
 4/18 A kérdező kommentje:

3

Egyet értek, de a tömeget már alávetették az agymosásnak, azok sorba fognak állni. Az ellenállókat meg menekülőket becsukják Orsós elvtárs vadi új koncentrációs táboriba (stadionjaiba) természetesen a többség egészségügyi védelmében...Ezt ugyi mindenki megérteheti.. :-(

2020. nov. 8. 10:44
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
Nos most először is azt vizsgáljuk meg, mi is a védőoltás célja? Nem a népességcsökkentés? Mert ha a válasz de, akkor 100%-ban bízhat. :)
2020. nov. 8. 11:08
 6/18 anonim ***** válasza:

"az elnök szerint asszisztált Kínának a járván eltitkolásához"

Ez nem az alelnök magánvéleménye, hanem tény.

2020. nov. 8. 11:09
 7/18 anonim ***** válasza:
76%

"Az ellenállókat meg menekülőket becsukják Orsós elvtárs vadi új koncentrációs táboriba "

Na látod. És mikor megkérdeztem miért épül ennyi tábor ennyi milliárdért nem volt válasz. Sosem értettem az emberek mért hiszik, hogy a kormányok poénból építgetnek ilyeneket, hogy mérhetetlenül sok mánéj rájuk ne penészedjen. Kezdtek megébredni, hogy az egész járványosdi nem is véletlenül van? :)

2020. nov. 8. 11:12
 8/18 A kérdező kommentje:

6

Nem vitatom hogy ezt mondta, de ugye azért nekünk nem kell ezt feltétlenül benyelnünk?? Vietnámban vagy 30 éven keresztül azt hazudta az akkori amerikai kúrmány hogy a vietnámiak megtámadtak egy amerikai őrhajót, ezért lett vietnámi amerikai beavatkozás...Szóval ne lovagolj olyanokon hogy ez vagy az ezt meg azt mondott...

Kína egyébként más véleményen van a magyarországi fotelekből az valószínűsíthető hogy mindketten hazudnak...

2020. nov. 8. 11:16
 9/18 A kérdező kommentje:

7

Én amikor az első stadion építést meghallottam, rögtön tudtam hogy nem a magyar foci töretlen sikereinek egy új állomásához értünk...Ez minden Dél-Amerikai diktatúrában is így történt..pl. Chile - Alliende--Pinochet puccs --tessék utána keresni

2020. nov. 8. 11:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt valameik vírusos filmben ,ahol a Meningitis vírus volt ,ott a Stadion volt az oltóközpont

Ha belegondoltok Magyarországon "véletlenül"

Egy foci szerető elnök miadt

Tökéletes helyen vannak a Stadionok ilyen szempontból

2020. nov. 8. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!