Bízhat e a magyarországi lakosság az vírusoltásban, ha...Azért lépett ki az USA a WHO-ból hogy az esetlegesen mérgezett védőoltások miatt kialakuló hullahegyekért ne kelljen felelősséget vállalnia? És játszhassa a jó fiút?
3
Egyet értek, de a tömeget már alávetették az agymosásnak, azok sorba fognak állni. Az ellenállókat meg menekülőket becsukják Orsós elvtárs vadi új koncentrációs táboriba (stadionjaiba) természetesen a többség egészségügyi védelmében...Ezt ugyi mindenki megérteheti.. :-(
"az elnök szerint asszisztált Kínának a járván eltitkolásához"
Ez nem az alelnök magánvéleménye, hanem tény.
"Az ellenállókat meg menekülőket becsukják Orsós elvtárs vadi új koncentrációs táboriba "
Na látod. És mikor megkérdeztem miért épül ennyi tábor ennyi milliárdért nem volt válasz. Sosem értettem az emberek mért hiszik, hogy a kormányok poénból építgetnek ilyeneket, hogy mérhetetlenül sok mánéj rájuk ne penészedjen. Kezdtek megébredni, hogy az egész járványosdi nem is véletlenül van? :)
6
Nem vitatom hogy ezt mondta, de ugye azért nekünk nem kell ezt feltétlenül benyelnünk?? Vietnámban vagy 30 éven keresztül azt hazudta az akkori amerikai kúrmány hogy a vietnámiak megtámadtak egy amerikai őrhajót, ezért lett vietnámi amerikai beavatkozás...Szóval ne lovagolj olyanokon hogy ez vagy az ezt meg azt mondott...
Kína egyébként más véleményen van a magyarországi fotelekből az valószínűsíthető hogy mindketten hazudnak...
7
Én amikor az első stadion építést meghallottam, rögtön tudtam hogy nem a magyar foci töretlen sikereinek egy új állomásához értünk...Ez minden Dél-Amerikai diktatúrában is így történt..pl. Chile - Alliende--Pinochet puccs --tessék utána keresni
Volt valameik vírusos filmben ,ahol a Meningitis vírus volt ,ott a Stadion volt az oltóközpont
Ha belegondoltok Magyarországon "véletlenül"
Egy foci szerető elnök miadt
Tökéletes helyen vannak a Stadionok ilyen szempontból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!