Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire normális, hogy az...

Mennyire normális, hogy az éjjel-nappaliban 2 órakor nem volt hajlandó kiszolgálni az eladó csaj?

Figyelt kérdés

Nagyon hányingerem volt, ilyenkor a hideg Zero cola szokott segíteni.

Kiscsaj kérdezte, hogy ugye munkába megyek? Mondom nem, csak egy kólát szeretnék venni. Erre ijedten kitessékelt, mert ha épp jönnek ellenőrizni őt is meg engem is megbüntetnek. Mivaaaan?

Rendőrt egyet sem láttam a kb 600 méteres utamon oda-vissza. El kellett mennem a messzebb lévő benzinkútra kóláért.

Most ebből mi az igazság? Úgy tudom, hogy ez az éjszakai kijárási izé a bandázó, közterületen piáló fiatalok ellen van.

2020. nov. 8. 08:31
1 2
 1/11 Molyember ***** válasza:
82%

Semmi ilyesmi nem történt veled, csak kitaláltál valami hülyeséget.

Egyébként nem, nem csak ellenük van. Senki sem mászkálhat az utcán éjfél és öt között, kivéve néhány esetet.

2020. nov. 8. 08:35
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Szabály az szabály!
2020. nov. 8. 08:36
 3/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
94%

Valószínűlg rosszul tudta a szabályt. Az megvolt neki, hogy te nem lehetnél kint, de elvileg azért nem büntetik a boltot, ha olyan tartózkodik ott, akinek nem lenne szabad. Neki nem is kell tudnia, hogy te munkába tartasz vagy épp nem onnan jössz. Ő meg féltette a saját állását, szerintem érthető.

Amúgy én jelenleg nem sok értelmét látom éjszaka nyitva lenni.

2020. nov. 8. 08:41
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Ki kellett volna szolgálnia. Ez nem olyan, mint hogy maszkot kell hordani a boltban, emiatt nem büntetik az üzletet.
2020. nov. 8. 08:56
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Vagy kamu vagy nagyon benézett valamit a kiscsaj, ugyanis konkrétan joga sincs azt megkérdezni, hogy honnan jöttél vagy hova mész.
2020. nov. 8. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
A tv-ben volt, hogy úgy egymás után vágták a kijárási korlatozásról, és a boltok büntethetőségéről szóló bejelentést, hogy teljesen félre lehetett érteni. Úgy hangzott, mintha összefüggés lenne közte. Nem csoda, ha a "kiscsaj" fél ilyen tájékoztatás melett.
2020. nov. 8. 09:13
 7/11 A kérdező kommentje:
hatos igen, azt mondta, hogy látta a híradóban. Valószínű, hogy ezt értette félre.
2020. nov. 8. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Kereskedelmi és vendéglátóipari dolgozók most a végletekig be vannak fenyítve, kis piszlicsáré dologért több napra, hétre, hónapra bezárathatják az üzleteket. És ma, mikor több tízezren veszítik el a munkájukat, érthető ez az óvatosság. Kérdező, most pár hónapig fogadd el, hogy kicsit másképp működnek a dolgok. És érthető az eladó lány reakciója, még ha nem is volt helyes ebben az esetben.
2020. nov. 8. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Ööö... Egyáltalán vannak éjjel-nappal nyitvatartó boltok kijárási korlátozás idején?

[link]

2020. nov. 8. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
44%

"Ez nem olyan, mint hogy maszkot kell hordani a boltban, emiatt nem büntetik az üzletet." De igen!!Nagyon komolyan büntethetik.

"Ööö... Egyáltalán vannak éjjel-nappal nyitvatartó boltok kijárási korlátozás idején?" Figyel én 4 kor nyitok. és sorban állnak...

2020. nov. 8. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!