Mennyire normális, hogy az éjjel-nappaliban 2 órakor nem volt hajlandó kiszolgálni az eladó csaj?
Nagyon hányingerem volt, ilyenkor a hideg Zero cola szokott segíteni.
Kiscsaj kérdezte, hogy ugye munkába megyek? Mondom nem, csak egy kólát szeretnék venni. Erre ijedten kitessékelt, mert ha épp jönnek ellenőrizni őt is meg engem is megbüntetnek. Mivaaaan?
Rendőrt egyet sem láttam a kb 600 méteres utamon oda-vissza. El kellett mennem a messzebb lévő benzinkútra kóláért.
Most ebből mi az igazság? Úgy tudom, hogy ez az éjszakai kijárási izé a bandázó, közterületen piáló fiatalok ellen van.
Semmi ilyesmi nem történt veled, csak kitaláltál valami hülyeséget.
Egyébként nem, nem csak ellenük van. Senki sem mászkálhat az utcán éjfél és öt között, kivéve néhány esetet.
Valószínűlg rosszul tudta a szabályt. Az megvolt neki, hogy te nem lehetnél kint, de elvileg azért nem büntetik a boltot, ha olyan tartózkodik ott, akinek nem lenne szabad. Neki nem is kell tudnia, hogy te munkába tartasz vagy épp nem onnan jössz. Ő meg féltette a saját állását, szerintem érthető.
Amúgy én jelenleg nem sok értelmét látom éjszaka nyitva lenni.
"Ez nem olyan, mint hogy maszkot kell hordani a boltban, emiatt nem büntetik az üzletet." De igen!!Nagyon komolyan büntethetik.
"Ööö... Egyáltalán vannak éjjel-nappal nyitvatartó boltok kijárási korlátozás idején?" Figyel én 4 kor nyitok. és sorban állnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!