Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor jön rá az ellenzék,...

Mikor jön rá az ellenzék, hogy nem a migránssimogatás, nem az LMBTQ, nem a SZFE, nem a CEU meg a többi számít hanem a normális magyar emberek élete?

Figyelt kérdés

Nem az 1% kisebbséggel kéne foglalkozni, hanem a magyarokkal ezt jelenleg a Fidesz kiszolgálja és mellet az ilyen lmbtq meg migráncs témákat elutasítja.

Ez kell a magyaroknak. Nem a allah akbar ordibálós lefejezések hetente, hanem biztonságos jó élet.

Nem akar észhez térni az ellenzék?

2020. okt. 31. 10:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%

Ez egyrészt messze nem 1% kisebbség, másrészt, ha a Fidesz nem foglalkozna ennyit ezekkel, az ellenzék sem.

Most nem a Fidesz kezdte a CEU ellehetetlenítését, az LMBTQ emberekbe való belerúgást, az SZFE "átszervezését" és persze az egész migránsozást?

Az ellenzék csak reagál ezekre. A saját témáikkal pl. az állami pénzszivattú haveri zsebekbe, meg olyan, amire nyilván a Fidesz nem reagál.

Amúgy én pont azért vagyok ellenzéki szavazó, mert biztonságos jó életre nagyobb esélyem lenne egy olyan kormány alatt, amit nem a Fidesz vezet.

2020. okt. 31. 10:10
 2/22 A kérdező kommentje:

Persze, a Fidesz indította el azt a több millió migránst, igazad van.

A Fidesz kezdte el az LMBTQ propaganda áramoltatását, igazad van.

Az állami pénzszivattyú kapcsán esetleg Lachner Csaba , Gajda Péter, Niedermüller Péter meg a hasonló ellenzéki káderek neve felmerül nálad?

2020. okt. 31. 10:14
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

Most kérdező szándékosan adod a hülyét? Te is tudod nagyon jól, hogy a migránsozós félelemkeltő propagandáról írok, ami öt éve tart.

A Fidesz kezdte az LMBTQ emberek ellehetetlenítését, ezt írtam.

A sok száz és ezer milliárdhoz képest, amit 2010 óta adtak oda a haveroknak, azok kapcsán nem merült föl, mert más liga, hogy így mondjam. ők például nem írtak olyan törvényt, ami legálissá teszi a lopást mint a Fidesz.

2020. okt. 31. 10:24
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
De újra írom neked, én például nem ezek miatt vagyok ellenzéki szavazó első sorban. Hanem pont amiatt, mert ezt "biztonságos jó élet" nem kapom meg a mostani rendszerben.
2020. okt. 31. 10:26
 5/22 A kérdező kommentje:

A migrásonzós duma mögött vajon van valós tartalom vagy nincs?

Esetlegesen nyugaton ahol a hozzád hasonló migránssimogató választók döntenek a dolgokról ott nem öltek már meg több ezer embert ezek a kedves migránsok? Esetlegesen a napokba és a hetekben is nem volt több lefejezés meg torokelvágás a allah akbarozás közepette?

Tudod az a baj, hogy lehet azok az emberek akiket ezek az állatok kivégeztek azok nem ilyen bal oldali migránssimogatók voltak mint te hanem mondjuk másra szavaztak akik nem akarták beengedi ezeket az állatokat még is ők lakolnak meg más hülyeségeiért.

Adjatok hálát az égnek, hogy Orbán van kormányon és itt nem fejezik le az embereket, nem robbantgatnak, nem hajtanak bele karácsonyi vásárokba és a többi.

2020. okt. 31. 10:28
 6/22 anonim ***** válasza:
72%

"nem a SZFE, nem a CEU meg a többi számít hanem a normális magyar emberek élete"

Aha, tehát a magyar fiatalok azok nem számítanak. Akik a jövője lennének az országnak. Ja, hogy a fiatal is csak addig jó amíg "sorosmigránsbrüsszel", ha már elkezd gondolkodni vagy nem támogatja a lopást, hazudozást, akkor rögtön nem is "magyar"?

Akkor kitalálom, neked a normális magyar ember az a 80 éves demens aki kritika nélkül kajálja be a kormány hazugságait, a cigány aki segélyből meg bűnözésből él, meg a fideszes nagyvállalkozó, aki havi 10 milliárdot tesz zsebre a közösből. Jól gondolom hogy ezek nálad a "normális magyar emberek" kedves kérdező?

Ne etessétek, agymosott fideszes troll. Azt nem értem az ilyen miért ide írogat, ahelyett hogy valami Facebook csoportban istenítené a tolvaj hazug Orbánt meg társait.

2020. okt. 31. 10:44
 7/22 A kérdező kommentje:

Szándékosan hagytad ki a migránsokat , lmbtq meg hasonló finomságokat?

SZFE és CEU diákjai mindenek csak nem az ország jövője , bajba is lennénk ha ezek alkotnák a jövő nemzedékét..

2020. okt. 31. 10:46
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
Íme agymosotott fideszes, aki szerint Viktor megvédett minket a migránsterrortól! 🤣🤣
2020. okt. 31. 10:47
 9/22 A kérdező kommentje:

Ha én agymosott vagyok és te nem akkor szerinted miért hullanak a fejek nyugaton napi szinten és itt miért nem?

Elárulom azért mert a Viktorka kerítést épített és hiába 7es cikkely meg hasonló baromságok NEM vesszük át nyugatról ezeket az állatokat.

Megsúgom neked ha balos kormány lenne akkor lenne itt már pár 10 ezer ezekből. És igen tudom azzal jössz, hogy "nem akarnak ide jönni" , ezzel csak annyi a baj, hogy magasról letojják mit akarnak, ha kikötnek Olaszországban és Gyurcsányék két kézzel jelentkeznek, hogy mi mi mi mi akarjuk őket akkor ide hozzák őket és itt élősködnek az állam pénzén majd esetlegesen kimennek az utcára és megerőszakolnak meg lefejeznek pár embert. Ez csak akkor probléma ha nem olyannal teszik aki a befogadó kormányra szavazott..

2020. okt. 31. 10:51
 10/22 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a legfőbb gondom, hogy a kormány a magyarokkal foglalkozik. Szorgalmasan felkutatja, honnan lehet lopni még. A romákkal már nem foglalkozik, onnan ellopott mindent Farkas Flórián. Az ipart már átadta a külföldnek, ő nem tud mit kezdeni vele. A melegekkel nem foglalkozik, rábízta őket a TEK-re, a nőket a konyhába vezényelte (a jobbak szülhetnek), a tudományt lenyúlta (ja, ezt ez a kör nem érti), a kultúrát megszüntette (lásd kérdés), de még van néhány jele az életnek. Figyelnek erre is.
2020. okt. 31. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!