Biden azt mondta, "Gyógyítsuk meg Amerikát!" Mi is meg tudjuk gyógyítani Magyarországot?
Már bocs kérdező, de a múlt mindig magyarázatul szolgál a jelenre.
Az meg miért ne vinne előre minket, ha pont a múlt hibáit ismerjük és tanulunk belőle?
Arról nem is beszélve, hogy ilyen alapon számoljuk fel a holoemléknapokat, mert az is csak siránkozás.
21 Hallo! Ne csúsztass, hibásan érvelsz. Ki a vihar akar felszámolni bármit?
Na teret adok a többi válasznak is- ez most itt haladásról szól, nem a történelem topicban vagyunk.
23 Miért csúsztatsz egymás után csúsztatsz már a kérdéseiddel is? Figyi. Értem, hogy leütésre megy a vasárnapi ügyeletpénz, ha nagyon kell, lökj egy számlaszámot, küldök én is. Fenntartod a kérdést és a nerszakmunkás munkakörét is meg tudom mutatni a segítségeddel.
Ez nálam legalább 10 kila krumpli. ;)
A válaszod alapján kormányváltó lehetsz. Van olyan nap amikor nem gondoltok rögeszmésen a fideszre vagy Orbánra? Ha ennyire kikészülsz a politikától, és beléd verte a rettegést a szellemileg nyomorult ellenzékünk, akkor lehet nem kéne ezzel foglalkoznod.
Egyébként mi a problémád azzal ha valaki Trump szimpatizáns?
A Thürmer elégedett lehet a lelkiismeretével, mert nem az ő pártja lopta át a kommunisták -és a nemzeti vagyon- pénzeit.
És mi több, magyar is, nem nemzetköziek érdekét nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!