Biden azt mondta, "Gyógyítsuk meg Amerikát!" Mi is meg tudjuk gyógyítani Magyarországot?
@1 Minden sarsban van valami jo - ha továbbgondollak, akkor ebben is jobban teljesíthet az ország: ha így lesz, köszikovid.
De nem... ez is túlzás volt. Az egészség(ügy) nem vicc.
Most komolyra fordítva: az USA bevándorló szövetségi állam, más a kultúrájuk.
Magyarország a mai napig nem heverte ki és nem nézett szembe történelmi traumáival, amik 1920-tól érték az országot. A lehetőség megnyílt 1990-ben, de nem történt semmi. Ma viszont hidegháború folyik a liberális és a baloldali gondolkodásúak ellen. Érdekes módon Thürmer Gyula és pártja ugyanekkor jól érzi magát és irul-virul.
5) Nem értünk egyet-ami teljesen oké amugy. Ezért: szerintem a történelmi szembenézés oké, de a sebnyalogatás nem visz elõre.
Aki arccal a múltba, az sggel elõre, tudod.
#8 értettem, h így gondolod. De az a nem világos, miért jó ez. A jelenben annyit tudunk felmutatni, hogy nyüszögünk a múlt miatt.... Szerintem sirassuk el akkor, kimásztunk a carból, mert lassan csak mi tapicskolunk benne Európában.
Kīnos lenne megkapni a loosernemzet-jelzōt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!