Ugye a kormány nem teszi majd kötelezővé, hogy a vakcinamutyis orosz oltást kötelező legyen beadatni?
Ne aggódj nem fog chipet ültetni beléd a KGB.
Tudod én inkább ezt a szarakodást nem értem ami az USA-ban és az eu-ban megy. Nem csak az oltással de a gyógyszerekkel is.
Érdekes módon Trump-ot aki öreg, elhízott stb. tehát abszolút rizikófaktoros napok alatt gatyába rázták. De azt nem árulták el hogy mivel.
Köszi, hogy válaszoltatok, reagáltatok a felvetésemre (hagyják-e eu szinten).
Szomorúan olvasom, hogy ilyen helyzetben, ahol az emberek szabadsága kérdéses, nem tudnak rendesen kiállni magukért.
Ne érts félre, ez nem a szlovákokra vonatkozik, ugyanez volt itt is, mikor az elcsalt választás ellen kimentek tüntetni és 20 évvel ezelőtti Vitya szlogeneket durrogtattak.
Remélem, növeszt magának egy kis tököt ez az elcseszett társadalom -ismét világszinten, nem csak itthon, nem csak Szlovákiában- és nem hagyja magát.
Elég szép kilátásaink vannak.
#11, azért elég aggasztó, hogy ezt ki kellene fejteni, hogy nem leszünk chipelve. Normális körülmények között, ez fel sem merül -még konteó szinten sem.
Én az ingyen tesztnek örülnék mert már 40k-ban van nekem.
Amúgy az orosz zenét szeretem. Még a Putyin barát előadókat is. Az orosz hokit is.
De az orosz demokráciát és vakcinát már nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!