Ugye a kormány nem teszi majd kötelezővé, hogy a vakcinamutyis orosz oltást kötelező legyen beadatni?
Téged azzal fognak beoltani :D
És jó mélyre nyomják,hogy élvezd.
Én most is saját pénzen tesztelem magam.
Viszont több fideszes ismerős is tart az orosz oltástól szóval ez nem pártpolitikai kérdés szerintem.
Én még a kínait is hamarabb adatnám be. Remélem az EU tud valamit tenni ezügyben vagy akar, mert ne mi legyünk már Putyin kísérleti nyulai.
"Szerinted ezt eu szinten hagynák?"
Bár nem engem kérdeztél, de van egy érdekesség ezzel összefüggésben.
A szlovákoknál múlt héten és jelenleg zajló tömeges tesztelésnél ugyanazt játszották el, amit a 4-es írt.
Tehát aki nem tudja igazolni, hogy részt vett a tesztelésen és negatív, azt be sem engedik a munkahelyére. És láthatóan az EU nem tiltakozik ez ellen. Nem nehéz meglátni az analógiát a teszt és oltás között, már ami az azzal való feltételszabásokat illeti. Szlovákiában ez már valóság...
Szia 9es.
Szintén Szlovákiából.
Írhatnék most ide egy kisregényt is, mennyi szabálytalanság volt itt az elvileg önkéntes tesztelés miatt, de a lényeg hogy annyira önkéntes volt, hogy semmit sem csinálhatsz szinte nélküle, ha nincs meg a teszt.
nem lehet ezt itt kifejteni pár sorban így lesz az oltás is.
Megnézték a szlovákoknál ez hogy megy élesben, volt egy kiabálás pozsonyban de ez még belefért mert szinte semmi nem volt a tüntetésen.
Szóval ha lesz oltás és azt akarják, úgy fog mindenki sorban állni mint a szlovákoknál az elvileg teljesen önkéntes tesztnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!